Olivija*
|
Ojla, bejbe! Končno sem vas prebrala, ste napisale kar 3 strani. Res je fajn, ko vidim, da imamo vse podobne težave. Tudi jaz se težko naštimam v postelji, da mi je udobno. Še najbolje je ležati na hrbtu, a bo tudi to po 6. mesecu prepovedano. Šment! Kolegica pravi, da je ful fajn pripomoček za spanje blazina za dojenje, ki si jo podložiš pod trebuh. Baje so najboljše tiste, ki so polnjene s kroglicami (po nemško Stielkissen mit Perlen), tako da že razmišljem o nakupu. Sicer sem si jih že malo ogledovala, a se zaenkrat še nisem odločila za nakup. V torek me je kar fino prestrašila od moje G sestra, ki me je klicala zato, da mi pove, da bo maj naslednji pregled morfologija in da naj pride partner z mano. Sem že mislila, da mi bojo delali kaj takega, da ne bom sposobna sama it domov, a me je kolegica pomirila, da je to baje najlepši pregled v nosečnosti, ko si G vzame čas in natančno pregleda , prešteje vse prstke na rokicah in nogicah, pogleda če ima obe ledvički..., prešteje ostale organe in ti vse sproti lepo razloži. Baje na tem pregledu tudi vidijo, če ima maternico in na podlagi tega sklepajo, ali bo punčka. Lahko noč in udobno spanje vsem!
|