|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjanke (z okolico)
1.12.2008 15:40:10   
martka
moj se že sprašuje ali na internetu obstaja kak šnel kurs porodničarstva ...

ja itak!!!user posted image

za danes, čao, si tipkamo še ju3

lep dan in jasen ekranuser posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
1.12.2008 16:57:18   
katja_p
Mojga tud kr kap zadane, da se to doma nardi user posted image  Bi si mogla najbrž kr sama pomagat user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
1.12.2008 19:02:15   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

05.12 
Katja_p 
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  4.12.,SG,user posted image +14,5kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  5.12., CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +10,5 kg, 88 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,5 kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 
                      (št.? user posted image , št. user posted image ?) ?, CE, user posted image     

20.07.    
Chebellca
(?) 

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 23 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
1.12.2008 19:09:53   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

spps
Dobro jutro!
eto.pa smo dočakali december katja,martka.mami79-nizek štart

Sem imela ponoči en lažni alarm. Tisti čuden občutek, ki sem ga imela tudi pri prejšnjem porodu. Okrog polnoči sem se zbudila, pa nisem mogla več naprej zaspat. Potem me je počasi začelo ščipat. Sem bila tako pridna, da se je kar kadilo za menoj. Oprala sem vso perilo, ga zlikala, šivala, naredila šale iz termoflisa za miklavževa darila, pripravila oblačila za moje razbojnike (po kupčkih za vsak dan),.. Ko sem pa končala okrog štirih zjutraj, se je pa vse umirilouser posted image .
Sem zaspala kot polh do sedmih. Ob desetih naj bi imela pregled, pa me je pred nekaj minutami klicala sestra, ki dela pri ginekologinji, da je G zbolela.user posted image
Zdaj pa moram čakat do petkauser posted image

da ne boš ti prehitela kar katje in martke...si bila pa pridna...gnezdenje je skor za tabo...no zdej boš naslednjič ko te popade še vse 100x premaknila...

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
1.12.2008 19:11:52   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Hojla, čvekice!

Kar ne pridem zraven k rač. da bi neki napisala. Elina me polno zaseda user posted image . Zdajle ravno pančka, pa lahko par besed spravim skupaj, da boste vedle, da sem še tukaj in vas tudi kolikor lahko berem ter spremljam.

Jaaa, Katja, nič bat, če ti bo čep šel, se ti obeta dokaj hitro dogajanje... mogoče še v tem tednu? user posted image Za miklavža? Kak bi blo fajn, ane?

Drugače pa, jaz sem ok, še precej zmatrana, se pozna, da nimam več protibolečinskih sredstev, ker čutim pri vsakem premiku šive in rano, ni luštno, ampak bo! Danes sem mislila, da bo patronažna prišla, imam miljon vprašanj za njo, potem bom pa ziher vse pozabla, ko bo tle. No, očitno je danes ne bo, upam da jutri.

Dojenje mi je lepo steklo, zraven si še stiskam, da lahko tudi ati hrani, pa zdajle komaj čakam, da se lačna prebudi, ker me že prsi fajn tiščijo. Je bilo pa kar težko v bolnici, ko se nisma prav pristavljale in me je ful bolelo, ko je vlekla. Zdaj je dosti bolje, seveda pa traja nekaj časa, da se obe navadima in naučima tega novega opravila. Je pa tak fajn, da se prav veselim vsakega dojenja, ko se tak lepo pocartama. Priporočam vsem, ki imate namen, da vztrajate, čeprav je na začetku kar malo hudo in se ti zdi, da tega pa ne boš nikoli obvladala.

ok, to bi bilo od mene, upam da mi kmalu uspe skup spravit moj potek poroda, ki sicer ni bil tak, kot sem si želela, ampak po svoje je pa vsaka stvar za nekaj dobra. Bo pa v drugo drugače... user posted image user posted image

Ma...kolk te je fajn brat... Super, da se fino cartata in dojita... Veliko užitkov vam želim...me smo pa potrpežljive...tko da kr u izi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
1.12.2008 19:14:16   
Dali*
martka...ma vse je mogoče...in s to porodno zgodbo si nam dala kar misliti. no, važn, da je otroček Ok, pa seveda tudi mami in ati. user posted image

Na vse moremo bit prpravljene.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
1.12.2008 19:16:34   
Dali*
Danes ste pa ko polheci. Vreme vas je čist potolklo...se pripravljate na zimski spanec...

Jaz sem bila cel dan naokoli in vidim, da nisem mela kej velik dela z branjem.
Zdej grem še marčevke počekirat. Tam pa vedno ratam lačna, ker se skoz o hrani pogovarjamo.

No, dobr, da sem si naredila zalogo mandarin, da jem zraven, ker sicer ne moreš brat.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
1.12.2008 19:24:36   
_kathy_
iiii Bethany se nam je javila ...vedno se mi kar oči posvetijo, ko vidim njeno sporočilouser posted image user posted image ...
martka
, uuuu to je pa blo na hitr. Aja, pa spraševala si, kako je, če jih je naenkrat 6 mamic za rodit, postelj pa je 5. Pred dvema tednoma, torej, par dni pred tistim, ko sva mi2 bili na dnevu odprtih vrat, je ponoči rodilo 6 mamic. Pa ni blo gužve, saj je ena prišla prepozno in je v sprejemni rodila, u šusu (mi je ena babica povedala).user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
1.12.2008 22:22:59   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: martka

potem pa PAZI!!!!

me kliče kolegica, ki je imela v sredo pregled in mi je takrat povedala, da je še zaprta in da nič ne kaže na kakršen koli začetek...

v glavnem...

v četrtek (naslednji dan) ob 3h zjutraj jo pritisne kakat
opravi
gre spat in spi do 5.40
se zbudi in gre še enkrat na wc
se ji ne ljubi več spat pa se stušira in med tem se zbudi še mož in potem mu ona reče (ker se mož vozi uro in pol do službe) pojdiva se kljub vsemu pokazat v P, ker imam v črevesju tak občutek, kot zvijanje...

ok, se onadva odpravita ob 6.20 do avta, njo po poti zagrabi krč in ne more ne stat ne ležat--- nič!! kliče mož rešilca in jo nese na sedežno--- njo prime še en krč, pritisne in RODI !!! (baje ga je mož komaj ujel, da ni iz sedežne padel, tako močan pritisk je bil)!

me mislim čakat na popadke na 3minute in na odtekanje plodovnice (njej ni odtekla!!!)
halo?!?

6.35 se pripelje rešilec, prerežejo popkovino in jih odpeljejo v P, kjer ona porodi še posteljico in dobi en okrasni šiv, zaradi ultra hitrosti poroda!!!
pa prejšnji dan ni nič kazalo, vse je bilo zaprto in bla bla navodila na 5 minut se odpravite od doma... - ima 20 minut do pol ure vožnje...

user posted image Moj pade v nezavest.Že tak ga krbi, ker imava do celja 30 min.Je rekel se boš kar zlagala, da si jih imela na 5 min, midva bova šla ko boš imela na 10.sicer pa jaz bi pa vse dala, da bi bila tak hiter mim, sam potem sem lahk in porodničar in nosečnica.Vse v enem.Mojem raje takih zgodb ne bom pravila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
2.12.2008 8:07:48   
katja_p
Jutro babnce!
Vam pošiljam malinov čaj - tiste, ki ga pa še ne pijete, pa sadnega al pa kofetek. Po želji user posted image

Js sm dans bl slabo spala, bom zdle dopoldne še zalegnla. Pa neki me je križ hotu bolet od tega spanja na boku, pa na WC me je tiščalo pa se mi ni dalo it ...

Zdaj pa razmišljam, da bi si šla za froštik nardit tole sendviče. Njam njam user posted image

Pr men ni nobenih novih znakov (še stari so izginli), tako da bom najbrž kr počakala še na četrtkov pregled.
Je pa včeri zvečer user posted image  tk dol tiščala, da me je prav bolelo. V bistvu so bli taki rahli krčki. Ko sm pa šla spat, me je pa totalno zbrcala v mehur, trebuh, boke ... Katastrofa! Sploh nism vedla, kk se naj naštimam, da me ne bo bolelo user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
2.12.2008 8:08:34   
katja_p
Uuuu ... vidim, da sm bla prva dans user posted image  Kaj še vse lepo spančkate? No, sej vreme je tako, da bolš, da še mal poležite. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
2.12.2008 8:10:35   
betty80
Dobro jutro!

Upam, da bom jst tud imela brzinski porod user posted image , pa da ne bo doma, ker midva imava tudi ene 25 min do porodnišnice, pa še do hiše imava ene 100 m makedama in hrib seveda, bo ko rodeo user posted image . Mojga bi verjetno tudi kar rap, da bi doma rodila. Drugače pa Dali za seznam, včeraj sem si merila obseg trebuha, in je zrasel kar za 3 cm, tako da je obseg po novem 91cm. Toliko zaenkrat.

Lp

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
2.12.2008 8:13:49   
katja_p
Ka pa naj js pol rečem, ko hočem it rodit v SG? 50 min vožnje ... če smo bolj brzinski med 40in 45 min. Si sploh ne predstavljam, da rodim tam nekje v Hudi luknji ... user posted image
Sm rajš eno uro dlje v porodni user posted image  kot da me prej preseneti.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
2.12.2008 8:25:38   
betty80
Ja treba se bo zorganizirat. Mene bo moj v januarju vsako jutro preden bo šel v službo peljal v Celje k staršem, ker mam potem veliko bližje porodnišnico, če se kaj začne. Jst upam, da bi dobila popadke čez vikend al pa ponoči, ko je moj zraven mene, ker on se vozi v službo na Vrhniko, in je večji problem pravi čas nazaj prit. Pa še ponavadi se jih pet skupaj vozi, in mogoče ravno tisti dan on ne bo vozil, in pol bo problem. Razn če bo v porodnišnico prišlo še par njegovih sodelavcev user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
2.12.2008 9:51:36   
Dali*
Dobro jutro!

Jst sem pa danes spala kot angelček...do zdejle, ko so me iz službe klicali in prebudili.

Si grem hitro narest zajtrk in pol vas preberem.

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
2.12.2008 10:15:58   
katja_p
Js sm se pa najedla, pijem čajček, vas prebiram in bom šla zdle mal se še uležt user posted image

Pa močno si že želi,. da bi to našo pupo videla. Sam kr noče ven ... user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
2.12.2008 11:35:49   
Dali*
Ecco, moj zajtrk se je zavlekel z branjem časopisov, pa jabolka sem si dala sušit pa tko mal sem uživala v kuhinji....

Vidim, da vas vse skrbi porod oz. pot do porodnišnice. Jah, če pa nam je martka dala temo za razpravljanje s to brzinsko porodno zgodbo.

Mene zaenkrat še ni nč strah...sem si pa včeraj brala oblike poroda in me je mal strah, da se tudi jaz ne bi odpirala, ker sem imela Lletz in je rekla moja G, da ponavadi se težje odpiramo po tem posegu in je na koncu potreben CR. Tega me je bolj strah, da ne bi mogla svojega malčka objeti in pocartati takoj po porodu. Mah, nč ne bom razmišljala, pa bo vse super.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
2.12.2008 11:37:38   
Dali*
                                      CELJANKE Z OKOLICO 

PDP    Ime (starost)          (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image   

05.12 
Katja_p 
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  4.12.,SG,user posted image +14,5kg, 106 cm  

06.12  
martka
 (
36)                  (št. 4 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE,  user posted image +8kg, 94 cm  

12.12.    
mami_1979 
(29) 
          (št.4 user posted image , št. user posted image 3)  5.12., CE, user posted image +7kg    

18.01
_kathy_ (20)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE user posted image +9 kg, 101 cm

21.01
betty80 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +10,5 kg, 91 cm

10.02
Katjuša (27)                  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 8.12., CE, user posted image

20.02.
brkn83 (25)                (št. 1 user posted image  ,št .user posted image   0 )23.12., CE user posted image +4,5 kg,96 cm

01.03.
cita (28)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE, user posted image +9 kg

07.03. 
spps
(26)                        (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE, user posted image +7,5 kg, 95cm 

08.03. 
Lolita23 (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE user posted image +6,5 kg

09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12., CE user posted image +9 kg

16.03.
babyg (?)                        (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)12.12., CE, user posted image  +9kg, 94 cm 

17.03.  
urskaf (27)                    (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 15.12., CE, user posted image +7 kg, 100 cm 

18.03. 
Dali*
(28)                       (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE, user posted image +7 kg, 90 cm 

19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  

20.03.
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
27.03.
novo (29)                       (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE, user posted image +5 kg, 90 cm

19.04.  
zupancdam 
(26)              (št. 5 user posted image , št. user posted image 1) ?, TRB,  user posted image    

24.04 
Sonček85
(23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 16.12., CE,  user posted image   +4,5 kg 

09.05  
mani2
(29)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 12.12, CE,  user posted image +2 kg

xx.06. 
liam (?)                         (št. ? user posted image ,  št. user posted image ?) ?, CE, user posted image

06.07.    
monty 
(?) 

20.07.    
Chebellca
(?) 

user posted image  - 6 fantkov
user posted image  - 6 punčk
user posted image   - 11 presenečenj

Skupaj nas je 23 nosečk!

user posted image

user posted image  

user posted image Rodile souser posted image

24.09.2008   panja             MAI 
20.10.2008   mbd0411      NIK 
03.11.2008   maša23         MAŠA
18.11. 2008  jagodinka      FILIP 
24.11.2008   Bethany         ELINA
25.11.2008   m a j c i k a    LEJA

26.11. 2008  bobika1          MATIC

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
2.12.2008 12:00:41   
mami_1979
katja_p
Pr men ni nobenih novih znakov (še stari so izginli), tako da bom najbrž kr počakala še na četrtkov pregled.

Tudi pri meni se je vse umirilo. Mislim, da nas naši mali user posted image mal pripravljajo, da ne bo panike, ko bo šlo zaresuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
2.12.2008 12:02:41   
mami_1979
katja_p
Jutro babnce!
Vam pošiljam malinov čaj - tiste, ki ga pa še ne pijete, pa sadnega al pa kofetek. Po želji

Danes sem šla v Celje, v Sanolabor, pa nimajo čaja iz malinovih listov. Kje ga naj dobim, ali katera mogoče ve? Bolje začeti pozno, kot nikoli.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
2.12.2008 12:17:18   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

katja_p
Jutro babnce!
Vam pošiljam malinov čaj - tiste, ki ga pa še ne pijete, pa sadnega al pa kofetek. Po želji

Danes sem šla v Celje, v Sanolabor, pa nimajo čaja iz malinovih listov. Kje ga naj dobim, ali katera mogoče ve? Bolje začeti pozno, kot nikoli.

V Biotopicu, Lekarni...

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
2.12.2008 12:50:38   
betty80
user posted image Sem gledala malo vaše slikice, pa sem ugotovila, da se z Dali že dolgo in dobro poznava. user posted image  Poznam pa tudi martko. Zanimivo user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
2.12.2008 13:14:41   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: betty80

user posted image Sem gledala malo vaše slikice, pa sem ugotovila, da se z Dali že dolgo in dobro poznava. user posted image  Poznam pa tudi martko. Zanimivo user posted image

Ma daiii, sej sva isti letnik, ne. Hm... katera si kej, po možnosti kaka sošolka al pa soseda, heh...

(odgovor članu betty80)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
2.12.2008 13:16:21   
Dali*
Ma...kok me firbec matra. Napiši mi na zs kdo si...da se dobro poznava???

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
2.12.2008 13:21:55   
betty80
Dali maš ZS.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?