Bethany
|
spremstvo pri porodu: js bi šla pa še enkrat rodit, tokrat brez CR, da bi vidla v kakšno pomoč bi mi bil moj možek. hehe... Sam resno, ful mi manjka ta izkušnja poroda, ko sem se je prav veselila in ful pripravljala na njo, potem pa se je končalo, tako kot se je... Js pa namenoma nič brala o carskem rezu, sploh ne razmišljala, saj kaj takega se pa meni ne more zgodit, če sem se odločila, da bo šlo vse gladko in hitro po naravni poti Sam se je naša gospodičnica drugače odločila, da se ne bo rinila skozi ozko luknjo, hehe... Sej sem v bistvu hvaležna, da so se dokaj hitro odločili, po dobrih dveh urah nenapredovanja, namesto da bi se matrala nevem kako dolgo, preživela vse popadke in bila čisto odprta, otrok pa se ne bi spustil, in bi itak sledil CR. Ampak vseeno... manjka mi izkušnja poroda. Bo treba it še v drugo rundo, hehe. Drugače pa, v času popadkov v porodni mi je moj dragi pridno masiral križ, kar je ful pomagalo med popadki, vmes pa delal počepe in telovadil, da se je predramil, ker se mu je ful dremalo, na trenutke mi je pa tudi za par trenutkov zakinkal naslonjen na rob postelje. Js pa: "aloooo, popaadeeek!!"
|