|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
7.5.2008 21:48:03   
giotti
Hvala, Junona.
Aja, KT pa res mogoče malo pomešajo. Kako pa to, da si mogla kar 3 mesece jemat? Meni so rekli samo v tistem mesecu, ko bom operirana.
Ampak gotovo bo vse na svojem mesecu kmalu. 3 mesece ni nič v primerjavi z ogromno dekleti, ki jih jemljejo po par let ali še več... tako da po mojem ni kaj skrbet. user posted image
Tane je pa zelo pridna v službi, zato ni uspela danes nič gor, to pa vem zato, ker sva bili danes na enem kofetku po njeni službi, pa smo prav fino čebljale na sončku. Sem ji povedala vse podrobnosti iz operacije... Drug teden pa bomo vse ful držale pesti še zanjo kot je ona ves čas za nas, čeprav zdaj vemo, da to itak ni nič takega. Ampak nam je to enostavno govorit, druge, ki imajo pa še pred seboj, pa jih je mičken strah. Tako da bomo v bistvu držale pestke tudi zato, da je ne bo nič strah! Okej??? user posted image
Taši84, super, da je za teboj in da si vredu, zdaj pa v nov boj, kajne? Sva očitno imeli na isti dan, samo v drugih krajih. user posted image  Kaj s dobila kaj bolniške? Koliko dni pa? Koliko dni pa si ti dobila, Junona?

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
8.5.2008 13:33:07   
tane
evo mene punce, dela čez glavo, kot je že rekla giotti, ker me potem 14 dni ne bo...
s
em ful vesela za giotti, da ji je uspelo in da je poseg za njo, saj veste kako mori, če te to še čaka.
 
taši84, ravno sem hotela omenit se mi je zdelo, da imaš nekje okrog 9? super, da je že za teboj.
ti si bila v LJ? a si šla 5. noter ali so te takrat operirali, meni so rekli 13.5 ob 8:00 priti in da bo op. 14.5, pa da grem domov 15.5, pa me zdaj zanima ali je možnost da grem domov že 14.5.

joj, jaz pa po eni strani komaj čakam, po drugi strani se me pa že strah loteva...ampak komaj čakam da bo za mano.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
8.5.2008 17:13:42   
taši84
js sm pršla 5.maja ob 7.30 noter, operacija je bla naslednji dan, v sredo pa sem šla že domov. v sobi smo ble same take k smo se skos smejale in smo druga z drugo lažje prenašale vso živčnost glede vsega. ko je za tabo samo spiš pa obiski in tko. bolniške sm dobila od G samo 7 dni, jutr pa grem še do osebne zdravnice da mi še podaljša. ker ne smem nič dvigovat in se naprezat. samo počivat.

držim pesti zate Tane!!saj bo.


_____________________________

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 7:04:34   
crvicek
Dobro jutro punce,

malo vas v zamudi berem, ma imam full gužvo v službi, popoldne pa še študij. Se trudim, da bi naredila vse izpite do poletja, saj upam da bom potem imele kakšne druge bolj prijetne skrbiuser posted image user posted image user posted image .

Giottiuser posted image user posted image user posted image , korajžna punca!

No pa je operacija tudi za tabo, čez kakšen mesec pa v ponovno akcijo, pa bo user posted image .

Junona, nič ne skrbi za ciklus. Tudi jaz sem dva meseca pila Stediril, en mesec pred operacijo, pa še en mesec po operaciji. Ko sem popila tabletke sem itak dobila krvavitev v roku nekaj dni, kar pa ne štejem za user posted image . Naslednja naravna user posted image pa je prišla na 31. dan (ponavadi je moj ciklus na 29 dni), in je bila močnejša kot ponavadi, kar lilo je iz mene. Tudi ovulacija je prišla kot ponavadi, med 11 in 14 dnem ciklusa, vendar me je tokrat pri ovulaciji špikalo že od 9 dne do 14, prsa so me bolela in tudi sluz je bila v bistvu kar cel teden, tako da nevem točno kateri dan je bila. Ma upam da jo nisva zgrešila saj sva telovadila vsaka 2 dni user posted image .

Tane, ti pa si kar pridno vse porihtaj ta teden, tako da boš drugi teden lahko brezskrbno počivala.


Lep sončen dan vsem punce!


(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 13:31:56   
giotti
wow, Taši84, 7 dni, pa še več je potrebno... Meni pa prav nič ni rekel glede dvigovanja in naprezanja, da bi se mogla kakorkoli čuvat. To se mi zdi ful bolniške glede na to, da je meni sprva sploh ni hotel dat, ampak če sem čist iskrena me resnično prav nič ne boli in imam kar malo slabo vest, da sem doma že tretji dan. No, v ponedeljek grem v službo. Sem se danes ful spraševala, kako je v resnici z vami, punce, da imate toliko bolniške. A vas boli, kje točno vas boli in zakaj? Jaz še kar čakam, da me bo začelo bolet, pa me kar ne, pa je že 3 dni od operacije, najbrž je to to in me sploh ne bo. user posted image  Zdaj pa ne vem, ali imam jaz tako srečo, da me pač ne boli, ali stvari niso opravljene, kot bi mogle bit, ali pa je res tako velika razlika, če se dela z debelim ali tankim histeroskop. Debeli navsezadnje razširi vrat in mogoče to potem boli po operaciji? Hm user posted image  Vem, rekle boste, bodi srečna, da se odlično počutiš, ampak po drugi strani, kaj pa če ni vredu opravljeno? Joj, vedno imamo v glavi slabe misli, pa če jih še tako nočemo.
Nič, čimhitrejše okrevanje Taši84, Crvicek tebi seveda naj se prikaže plusek, Tane, s tabo smo pa itak ves cas user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 14:13:00   
*Junona*
Crvicek, hvala.

Držim pestke zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 15:27:05   
crvicek
giotti,

tudi mene ni nič bolelo, pa sem imela operacijo z splošno anestezijo. Edino takoj, ko sem se zbudila iz nerkoze me je bolel trbušček, pa so mi dali nekaj proti bolečinam, to pa je tudi vse. Jaz sem si seveda prej kupila cel kup tablet, pa jih sploh nisem potrebovala. Krvavela sem ena tri dni, sveža kri, potem pa samo rjav izcedek še enih 14 dni. Prve dni po operaciji me je včasih malo špikalo, ma to ni bilo za primerjat z bolečinami ki jih imam ob user posted image . Jaz sem dobila bolniško en teden in ob izpustu so mi rekli naj se samo pazim kakšnih infekcij ker je maternični vrat še odprt (nič kopanja), to pa je tudi vse. Ker pa si je tudi moj dragi vzel dopust tisti teden, sva se lepo crkljala in se razvajala, saj je bil zelo priden in se celo potrudil kuhat, čeprav to sovraži.user posted image


...tako da brez skrbi, ljudje imamo različne prage bolečin

Pa hvala za vaše želje.




(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 15:31:38   
tane
taši84, hvala za odgovor, torej kot so rekli 3dni, sva se z giotti pogovarjali na kavici, kaj pa če me spustijo en dan prej, pa sem že mojemu naročevala, da naj bo na stand byu, ampak o.k. se ne bom preveč veselila.

ja, jaz sem od torka torej na bolniški do petka, potem sem si pa kar še 1 teden dopusta vzela, ker ima še toliko lanskega, da ga bom komaj uspela porabiti, seveda pa jim ga ne dam. in po pravici povedano, če se bom ok. počutila, da me ne bo ful bolelo, planiramo izlet za 4 dni v Toskano.

crvicek, aha, poleti bodo druge bolj prijetne skrbi, držim pesti ali pa opravki, kajne *junona* in giotti, user posted image user posted image user posted image bo treba, če ne bo pluskov.

vsem lep vikend in veliko soncauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 16:58:19   
malagala
Giotti - Meni tudi niso hoteli dati sprva bolniške, pol sva se zmenila za 3 dni. Tudi omejitev nobenih - razen spolnih odnosov dokler še traja krvavitev, potem pa ja. Tudi meni ni odsvetoval plavanja - nasprotno - že kak 3. dan po posegu bi lahko šla v bazen, tako mi je bilo rečeno.

Po mojem je bistvo res to ali te operirajo z Versapointom ali z debelejšim aparatom. Bolečine po prvem dnevu itak izginejo, zoprn je le izcedek oz. bolečine podobne m. kake 3 dni po posegu. Jaz sem tudi bila že 3. dan fit, na sprehodu itd., ampak mučile so me krvavitve. Zato mi je osebna zdravnica zadeve podaljšala še za 3 dni (torej skupaj en teden - sklepala je, da še ni vse zacljeno kot je treba, ampak seveda ni šlo za to, meni se je pa njena razlaga zdela čisto logična in sem jo ubogala - tudi sicer je rekla, da imajo ženske vsaj teden dni bolniške po takih posegih, zato se mi je zdelo vse normalno), seveda mi bolniška ni nič pomagala, ker bi morala nazaj na pregled, da dobim ustrezne hormone in ne, da s počivanjem čakam da mine...No, zdaj vem, kaj je dobro narediti v drugem primeru.

Aja...No, jaz sem bila 3 redne po operaciji na 3D UZ in Reljič je dejal, da pregrade ni več in da je vse OK glede tega. Tako da - nič bat o nestrokovnem delu. Vsaka posameznica se na poseg odziva drugače, odvisno tudi od sluznice maternice, oblike maternice, načina posega...

Ti pa kar pogumno v službo, če boš pa nenavadno krvavela (jaz sem 1 teden ne, potem en dan ja, 2 dni ne, pol spet par dni ja in ne...) pa se javi na pregled, drugače nič bat. Možnih infekcij ni, če si drugače zdrava.

Uživaj te sončne dni,
lp

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 17:08:29   
malagala
Giotti - Aja - še to...

Vseeno je boljše, da se malo bolj paziš in ne pretiravaš s fizičnimi aktivnostmi, ker vseeno je skrb za zdravje in dobro počutje tvoje!In tudi dvigovanju težjih stvari se je dobro odreči, ker res nikoli ne veš, da se kaj "noter" ne premakne. Seveda je to moje zdravorazumsko razmišljanje.

Meni je dr. Pušenjak lepo odgovoril - če se počutite za fizične dejavnosti, jih lahko začnete takoj, ko preneha krvavitev, pretiravati z njimi pa ni treba.

Mislim, da je to to...Telo vseeno rabi malček počitka ob vsakem posegu...

LP

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 19:05:41   
Polynesia
Heeeeej miške moje.

No me kar neki časa ni blo a ne, sem va kar malo "zapostavila"...ampak sej veste kako je, težavice in tko naprej.

Vesela sem za vsako od vas ko se ji pripeti kaj dobrega, mislim na prestalo operacijo...tu smo skupaj borke in vemo kako to je.

tanica za naslednji teden se pa zmeniva prav, pridem k tebi v bolnico en dan, po moje najboljš kar prvi, itak sem na bolniški, se bova zmeni prek zs.

taši bravo za prestalo operacijo, ni hudega a ne, jaz sem se bala k 100 user posted image , pa na koncu ni blo tko hudo, samo lahko bi več tistih Apaurinov pojedla da bi bla še mal bl zadeta user posted image user posted image user posted image user posted image . Men je blo sračkanje itak najhujš user posted image user posted image user posted image .

junona  tudi za tabo je že operacija, kako si, vse ok?!?! user posted image .

crvicek, giotii helloooo user posted image ..kako sta?

Joj sej upam da nisem katere pozabila, nisem nekej preveč za nazaj brala.

Vsek ostalim borkam pa po ena rožica user posted image .

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 20:48:43   
crvicek
Ojjjjjjjj Polynesia, kako sem te pogrešalauser posted image !

Ravno pred par dnevi sem spraševala Tane po tebi, ker te nisem nikjer zasledila, pa mi je povedala da si na forumu nosečnic pod novemberkami, pa sem te šla hitro brat.
Sem tako vesela, da sta s user posted image vredu in da user posted image lepo napreduje. Kateri teden si zdaj? Si že imela NS?

Jaz sem počakala od operacije 2 user posted image , tako da sva ta mesec začela user posted image zauser posted image . Danes je 5 dni od ovulacije in me tako čudno bolijo prsa, ma si nočem ustvarjati kakšnih upanj, saj je itak prezgodaj, pa čeprav so me tudi pri prvi nosečnosti full bolela že pred izostankom, tako da nisem morala ležati na trebuhu. Nevem no, malo čudno. Mogoče pa se mi je ovulacija kaj zakasnila. Lani sem si merila BT in kupovala O teste, zdaj pa nič. Takoj po user posted image sva začelauser posted image , pa bomo vidli kaj bo. Čene pa drugi mesec, enkrat vem da bo.


(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 20:57:56   
crvicek
Tane,

zate pa bom seveda v torek držala pesti. Kar korajžno, boš vidla da bo šlo vse kot mora.

Še malo pa bo operacija tudi za tabo, potem pa se bomo pogovarjale o nepričakovani user posted image , a ne.user posted image


Srečno, pa javi se ko prideš domov.

LP



(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
9.5.2008 22:57:11   
Polynesia
crvicek zdej sem v 15.tednu, NS sem imela 14 dni nazaj in je vse super, sem tudi slikice prilepila v album.
Ampak naslednji pregled imam šeleeeeeee 30.05. tko da ne vem kako bom do takrat zdržala res, prov bojim se, sej me razumete, p ami mož skos pravi ah dej no, NS sva dala skozi vse je bilo bp, ampak mene je še vedno strah, da naslednjič ne bo srčka, sej vem sej vem,  da ne smem tko misliti, sam pismo kaj naj, ko ti pa to ostane.

Ampak seveda moram biti pozitivna že zaradi vaaaas punce moje a ne, bomo ena drugo tolažle.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
10.5.2008 0:16:31   
*Junona*
Polynesia, pozdravljena.

Vse je ok, čakam na M, da potem začnemo user posted image user posted image user posted image .

Razumem tvoj strah, tudi mene še to čaka, ampak poskusi se čimbolj prepustiti. Mislim nate in držim pesti, da bo vse ok in tudi bo. Javi se še kaj.


Papauser posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
10.5.2008 18:52:26   
sonček85
polynesia ne vem zakaj te je strah naslednjega pregleda če so ti parekli na NS da je vse ok in super.ne misliti na take reči in bodi čim bolj pozitivna in misli kako lepa pikica raste v tebi in da boš kmalu imela to zlato pikico v rokah in da jo boš lahko vsak dan opazovala,pestovala,čuvala.želim ti čim bolj mirno nosečnost še naprej in ne pusti se strahu ,saj ta je naš največji sovražnik.sedaj si po tolikem času srečkauser posted image in nič več ti ne sme priti do živega.

uživaj in se prepusti in pusti razvajat.

user posted image za srečo


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
10.5.2008 18:57:13   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

polynesia ne vem zakaj te je strah naslednjega pregleda če so ti parekli na NS da je vse ok in super.ne misliti na take reči in bodi čim bolj pozitivna in misli kako lepa pikica raste v tebi in da boš kmalu imela to zlato pikico v rokah in da jo boš lahko vsak dan opazovala,pestovala,čuvala.želim ti čim bolj mirno nosečnost še naprej in ne pusti se strahu ,saj ta je naš največji sovražnik.sedaj si po tolikem času srečkauser posted image in nič več ti ne sme priti do živega.

uživaj in se prepusti in pusti razvajat.

user posted image za srečo



Full lepo, hvala user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
10.5.2008 19:57:45   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 10:23:01   
tane
No, evo pa je skoraj dan D prišel, se pravi jutri, v službi še vedno ful dela do zadnjega, ampak mi je to še bolje, ker potem ni časa mislit na strah. Imam pa mešane občutke, nekja časa se fullllll veselim, da jutri grem, da sem končno dočakala, potem me pa spet ta huuuuud strah zagrabi, saj veš Polynesia...
Drugače pa zahvala tebi in tvojemu obširnemu opisu, ko si prišla iz operacije, da me je zaradi tega pol manj strah ( ja drugače bi me bilo še bolj) ker saj vem kako se bodo stvari dogajale. Včeri sem bila še na pikniku in sem si rekla oh, bo treba počasi nohtke na nogi namazat, zdaj ko se je končno začel lep vreme in so sandalčki v igri, pa sem se spomnila, da si napisala, da ne smeš imeti nalakiranih nohtov, pa tud glede britja itd. skratka zelo koristen post, ki si ga napisala.
Ti pišem na ZS.
drugače pa še to, NE misli negativno saj veš da to ni dobro za tvojo pikico, tokrat bo vse ok. ti samo poslušaj tvojega možeka saj novembra dobita največji zakladuser posted image .

crvicek, Polynesia hvala za spodbudo... najlaže delim z vami svoje občutke, ker ste vse dale isto čez.

< Sporočilo je popravil tane -- 12.5.2008 10:24:13 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 10:55:40   
crvicek
Polynesia,

vse bo vredu, grde stvari so za tabo in zdaj te čakajo samo še prelepi meseci pričakovanja in nato crkljanja. Ne smeš misliti, da ne bo tako, saj veš da tako samo škodiš tvoji user posted image .

Ko te zagrabi strah, se samo spomni na november ko boš pestovala tvojega otročička in to naj ti odžene vse grde misli.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 11:15:49   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek


Danes je 5 dni od ovulacije in me tako čudno bolijo prsa, ma si nočem ustvarjati kakšnih upanj, saj je itak prezgodaj, pa čeprav so me tudi pri prvi nosečnosti full bolela že pred izostankom, tako da nisem morala ležati na trebuhu. Nevem no, malo čudno.


crvicek, jaz mislim, da je to TO, tudi mene so tako bolele prsi že pred M, mi je bilo čudno in ker prvič nisva planirano user posted image  sploh nisem pomislila, da sem nosečka. Pa blazno mi je teknila pekoča hrana, sem si 1 teden pred pričakovano tečko  user posted image  kuhala fuuuul pekoče currye, da moj sploh ni mogel jesti, ker mu je bilo preveč pekoče. Močno držim pesti!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 12:47:39   
crvicek
Joj Tane nevem, ma zelo upam da je res to to. Začelo me je tudi špikati v jajčnikih, ma si nonstop govorim da ne morejo biti še znaki nosečnosti, saj je do user posted image še 10 dni. Prej se bojim, da ni kaj narobe. Ma se bom potrudila da ne mislim ne na eno ne na drugo, pa bo kar bo. Če ta mesec ne bo nič,  bomo pa junija še bolj pridno user posted image .user posted image

Ma kaj ti imaš jutri ali pojutrišnjem operacijo? Jaz sem mislila, da greš danes v bolnico in da imaš jutri opracijo.

srečno

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 15:16:23   
giotti
Tane gre jutri not, v sredo pa operacija.

V mislih bom ves čas s teboj, Tane; če ti kaj pomeni oziroma, če ti bo lažje, te pridem tudi obiskat, ti mi samo povej oziroma me pokliči. Sem pa prepričana, da bo tvoj možek ob tebi, kadar bo to dovoljeno. Polno sreče, čim manj straha, reci si, da je to je samo pot do tvojega otročka. Eni pač hodimo po malo daljši poti in traja malo več kot devet mesecev in malo več ovir je na tej poti, ampak je že prav tako. Tako nam je namenjeno. Me smo vsaj še vedno v tej igri, kako priti do čudeža otročka, pa čeprav je pot malo daljša in malo bolj zakomlicirana od povprečja.
Skratka, me bomo skoz s teboj v mislih, zdravnica, ki jo imaš, pa je itak super in bo poskrbela, da bo ta ovira odpravljena na najbolj nežen in varen način.
Velik objem in cmokec za srečo, moč in pogum. user posted image
Rade te imamo!!!!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 15:24:23   
giotti
Polynesia, delim mnenje z ostalimi "slabe misli, pa pa, vas ne rabim", okej??

Crvicek, želim ti, da je to to. user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Histeroskopija, Stediril in izkušnje
12.5.2008 15:26:31   
sonček85
tane.ostani zeloo optimistična in bomo z mislimi pri tebi,veselo  in brez streahu.lp

_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?