|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 6.3.2008 13:03:49
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, pa res, kaj je to zdaj za ena luna... moj mož se je tudi zredil, ima zdaj hlače že 50 oz. 34 al pa 36 kavbojke... Je čist v depro včeraj padel. Ampak to samo popoldne, ko je probal nove kavbojke in je videl cifro ( sem mu jih prinesla za probat, pa se mi je zdelo, da moram večje vzet ) . Potem je pa zvečer, ko bi moral z mano pojesti eno lahko čisto juhco s porom rekel " a ****, dober gospodar ima orodje pod streho" in si odrezal pošten kos kruha, pojedel pol kozarca slanih sardelnih filejev in si pred tv privoščil še en pir. Jaz sem danes že skoraj ok, pojedla sem zelenjavno juho ( zelena zelenjava) in ribico, me pa resno mika Dulcinein predlog, da bi začela montnjakat..ma ne vem no... bom videla. p.s. Dulcinea, s sirom se lahko komot zastrupiš, če si jaz. Požrešna in šparovna jaz, ki mi je bilo težko vržt stran en sir s plemenito plesnijo, za katero se je kasneje izkazalo, da ni tako plemenita, kot je bila videt. Je pa seveda mož kriv, ker ima spodaj, pri njegovem žur placu še en hladilnik, ker je lena rit in se mu ne da po stopnicah v kuhinjo hodit. Potem si pa desci nabašejo hladilnik, vsega ne pojejo, jaz pa potem to "pospravljam" čez kak mesec
< Sporočilo je popravil Barbs -- 6.3.2008 13:05:04 >
|