Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Jaz pa imam grozno težavo. Odkar hujšam, imam poln obraz in telo, predvsem na prsih in ramenih - polno mozoljev. Drugače imam brezhibno čisto polt, zato me je ta težava zelo vrgla s tira. 
Zdaj se je pa čisto zares ustavilo.
?
.
)
Dobrodošle vse nove! Čestitke vsem za izgubljene kg. mojamura, očitno nisem edina, ki ima taščo
, moja mi full živce para. Manj ko jo vidim, rajš jo imam.
Tud moji tašči je higiena tujka, pa ne samo osebna, ampak higiena nasploh, da o hinavščini, pokvarjenosti in neprestanem jamranju sploh ne govorim!Pred mano se dela oh in sploh, za mojim hrbtom pa ima toliko čez mene.Ko sem ji nekoč rekla naj mi v fris pove to, kar govori mojmu, oz. svojemu sinu in naokoli o meni pa sva imeli tak prepir, da 2 meseca sploh nisem šla k njim. No, pa saj sta mi med prepiranjem tko oba, tašča in tast rekla naj ne hodim več k njim, če tako mislim.Potem, ko me pa ni bilo, in seveda tudi tamalih ne, sta pa mojem jamrala kakšna sem in naj pride nazaj domov k njima živet. Pa noben se ni spomnil, da mi je rekel, naj ne hodim več k njim, če tako mislim. Z mojim sva šla zaradi tašče takrat skoraj narazen. Pa tudi sedaj se še večkrat skregava zaradi njih, predvsem takrat, ko ne grem k taščici na njeno komando.Pridte jutri k nam, mi reče, pa ne vpraša če imamo kakšne druge plane. Karkoli imamo bi moral zanjo odpovedat ali pa prestavit. Ne! Tko se jaz ne grem.Pol pa mojmu jamra. Čeprav tudi mojega to baje moti, ji samo kima. Pol se pa midva kregava.Hvala bogu, da živimo zase! 10 km. narazen. LP!
), ampak me ne moti, ker smo vsak v svoji hiši. Ne bi pa (več) živela skupaj z njo v istem gospodinjstvu. Ji pa dosti stvari toleriram, ker je dala veliko skoz (rodila 13 otrok, 1 ji je umrl, pa vojna....