|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 25.4.2008 5:13:01
|
|
|
|
snorlax
|
No. 1 žena, ne obremenjuj se s tem, kako hitro gre dol. Pri dietah je ponavadi tako, da gre hitro dol, potem pa hitro nazaj gor. Montignac je način prehranjevanja, ki bi moral trajat celo življenje. Sicer se ga strogo držiš, dokler hočeš zgubit kako kilo, potem ko vzdržuješ, pa so dovoljeni tudi prekrški. V bistvu bi se morali tako prehranjevati vsi. Tako se pa bašemo in potem hujšamo, pa spet bašemo itd... začaran krog. To govorim iz lastnih izkušenj, ker sem tudi jaz to počela. Ko sem še hujšala pod zdravniškim nadzorstvom pri dr. Sentočnikovi, sem morala it 2 kg na teden dol. Da ne razlagam tule, kake oslarije sem počela, da je šlo tiste dve kili dol, od tega, da kak dan sploh nisem nič jedla, da nisem pila, da sem jemala odvajala za blato... Zdaj se zgrozim ob misli na to. In sem uspešno shujšala v parih mesecih 25 kg, pa potem v enem letu dobila vse nazaj in še 10 zraven. Pa spet šla skesano nazaj in shujšala 30 kg, pa nazaj zredila in še 20 zraven. Zdaj mi je naredilo klik v glavi, da je hujšanje oz. vzdrževanje teže celoživljenjski projekt. Meni je šlo od začetka ogromno hitro dol, pač zaradi spremenjenega načina prehrane, zaradi ogromnega viška, potem vsak mesec manj in tudi jaz sem šla ta mesec "samo" 2 kg dol. Ampak, če bo šlo od zdaj naprej vsak mesec 2 kg ali pa vsaj 1 kg, bom zadovoljna. Lep dan vsem in obilo trdne volje!
< Sporočilo je popravil snorlax -- 25.4.2008 5:14:30 >
|