Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, sem začela v torek z dieto Zeleni slap i dans je to tretji dan in mi kar uspeva
sem bila mal skeptična zaradi izgube mleka , ampak mleko je in malo
kar isto dojim je pa res da veliko pijem tekučine, čaj za dojilje in imam mleka isto, tak da kar nadaljujem s to dieto... ker sem se od poroda še zredila sem se odločila za to dieto in imam namen dol dat 15 kg če mi uspe

Jaz sem tudi mislila, da bi prešaltala na zeleni slap, a toliko stvari ne smeš jest. Se bom raje držala manjših porcij in zgodnjih večerij.
, kaj pa omako? Jaz sem jo naredila iz paradajza in moke, pa tud malo cukra sem dala noter. Kaj pa naj zdaj? Samo iz paradajza?
sem obljubila, da jo skeniram). Saj nekaj receptov sem si prepisala, samo rižote z jurčki pa mi ni vsakih 4 dni za jest. Si bom mogoče raje spekla pomfri v pečici - na peki papirju - je ful dober. Ali pa zelje, pa zraven kuhan krompir.
.