mbd0411
|
Dobro jutro! Jaz že tu strašim,ker ne morem spat.Sem imela take butaste sanje,da sem raje vstala.Zgleda,da bo spet vroče. Ampak počitnice se bližajo,kar komaj čakam,da ne bo teh skrbi za šolo vsak dan.tudi moj sin je že kar utrujen od šole.V soboto me je s planinskim krožkom povabil na izlet na Rašico pri Ljubljani.Komaj čakam,saj se tudi moj sin zelo veseli,da greva skupaj nekam z busom.Upam na lepo vreme. Kako ste kaj ostale? Verjetno že imate vse načrte za dopust. Mi ga pa to leto nimamo.Nič zato,saj sin bo itak šel na morje,jaz pa tako ne morem ravno skakati po plaži,moj je pa poškodovan in se bo njegova poškodba vlekla tja do jeseni. Vsi moji sorodniki mi pridno pošiljajo kartice,da se iz slikic malo naužijem drugih krajev.Ja,potujejo pa res povsod.Barcelona,Šrilanka,Dunaj,Egipt,Španija,Grčija.... Kje ste kaj punce?Zdaj bom šla perilo obesit,ker mi je pravkar opralo.Sem bla res zgodnja. Saj pri prvem se vstajala ob 04h in bi takrat sesala stanovanje,če bi ne bli v bloku,likala sem,zlagala in prelagala oblačila...Tv gledala... Tako pač je Želim vam lep dan in pridite kaj sem,da mi ne bo dolgčas