|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 10:54:42   
lara light
Lejla, da ne Direkt pride te gledatuser posted image ...le pazi,d a ne boš prehuda!user posted image  Vse bo ok, ne skrbi. Katere analegetike boš vzela? se se že odločila?

Spelka, še malo pa bo feb...saj vidiš, kako leti ta cajt!
Ma ja spet...user posted image skoraj 5 cm in to spet na levem, kjer sem jo imela lani odstranjeno. Hvala za vso spodbudo! Lepo uštimaj stanovanje, da vam bo prekrasno!
Kiss za lep vikend vsem E-ladies!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 11:16:18   
lejla007
Joj Lara, tele ciste mi gredo pa že pošteno na jetra user posted image Tudi mene so leta 2006 operirali, ampak so nesramnice prišle nazaj!!! S tem, da imam jaz endometriome na obeh jajčnikih! Sm malo skeptična... Vprašala sem sestro kako je potem s punkcijo, če imam takšne ciste, pa je rekla, da morajo biti zelo previdni, da je ne pičijo, ker se potem lahko "razleze" user posted image No, pa imam še en strah več user posted image

Ampak vem, da je Barbarela77 (iz MB) imela enak primer in ima še tri pingvinčke user posted image
Tko da se ne smeva preveč ukvarjat s temi cistami, ampak zaupat dohtarjem... In to je to!

Bodte pridne, pa si tipkamo! user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 11:34:43   
spelka12
Lara nč ne misli na tole cisto, bo izginila, ko se bo user posted image  naselil v trebuščku.
Zdaj ste pa vse v postopku user posted image  (lara, lejla, mijavček....) bi se vam pridružila na IVF temi, pa še nisem pripravljena štartat januarja. Bom raje zvesto navijala za vas vse.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 11:52:57   
lejla007
Špelka, kaj pa če bi kr skupaj ustanovile ekipo navijačic? user posted image Grem stavt, da smo boljše od zmajčic user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 12:12:39   
spelka12
Vela. Čeprav sem včasih hodila na košar.tekme in moram priznat. Zmajčice so res zakon. Punce razturajo. Ampak ti zdejle trenutno nisi v položaju za miganje pa salte in špage. Ti rajši počivaj, božaj trebuščka in prepusti meni cofke. Vas ne bom razočarala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 11.1.2008 12:16:37 >

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 14:12:46   
Barachiel
živijo punce!

a mi lahko katera samo v parih stavkih razloži kaj je s  tole povezavo laparaskopija in menstruacija? zakaj moraš za datum poklicati prvi dan user posted image in kdaj glede na ta datum dobiš potem laparo? a si morš to prej kej sam izračnat al ti oni samo dajo datum? ker jest mam ful neredno menstro pa me mal skrbi., ker si ne morem izračunat kdaj bo približno prišla user posted image aja pa še eno vprašanje - ali ti v bolnici istočasno delajo laparo in histero ali greš za vsak postopek posebej v bolnišnico?
aja pa ko se že pogovarjate o počenih cistah. meni je počilo jajčece med ovulacijo in so mi morali zaradi notranjih krvavitev prerezati trebuh in mi ga zašiti. so pa potem rekli da naj to ne bi bilo ne vem kaj in da bo z menoj vse vredu, čeprav sem še daleč od tega da bi bila vredu (tud glede na to da so mi pri 25ih letih rezali trebuh, pa ne bi bilo potrebno če bi se mi moja prejšnja zanikrna G mal bl posvetila in mi mogoče prisluhnila). ampak za njih to seveda ni nič takega user posted image
uf kuko se paše mal spucat ker sem nad temi zdravniki že tolk razočarana...

< Sporočilo je popravil Spyke -- 11.1.2008 14:13:31 >


_____________________________

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 14:41:51   
lara light
Bravo punce, dejmo navijat!user posted image
Ma sej ne mislim na te ciste...se motim z drugimi rečmi....shopping v glavnemuser posted image ..ni panike, sem že sprejela, da to imam in konc. Je pa res, da bi morala čimprej zanosit, ker se zadeva le slabša in nikol ne izboljša sama od sebeuser posted image

Spyke, če se prav spomnim sem jaz imela laparo tik pred M. Sicer pa M ni ovira za laparo, je pa lepše če je nimaš, tudi za zdravnike. Mislim,da sta operaciji izvedljivi le vsaka posebej.
Ne skrbi, kar nam je namenjeno, to nas doleti, ne sekiraj se preveč, boš videlda, da te bodo porihtali. Zmeni se čimprej, povej otežavah z neredno M in da pokličeš tik prej, če se kaj zalomi v datumih, ti bodo šli sigurno na roko...in dobro opravi.

Petek??? Yes!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 22:13:43   
spelka12
Spyke pa se res paše spucat in zdret na naše zdravstvo. Nekateri pač nimajo pojma zakaj so na svetu in se potem znašajo nad nami.
Moram ti še povedat, da mi je tvoj stavek o angelih tako všeč, da mi gre kar na jok ko ga preberem. Ja, ja vem. Cmera sem pa kaj.user posted image
Sem pa nekje zasledila, da ti lapro.in histero delajo na točno določen dan v ciklu. Kateri dan se pa na žalost ne spomnim. Meni do sedaj niso še nikol kompliciral. Cikle mam grozne, če user posted image  sploh pride.
Aja pa ti 2 operaciji delajo ločeno. Kdaj pa imaš datum?
Ej a si to g. že zamenjala? Če jo še nisi potem jutri takoj akcija. Prvič slišim, da zarad počenega jajčeca operirajo. Evo vsak dan se naučim nekaj novega tuki gor.
Danes ima moj lubi moški večer, jaz pa sama doma visim tukej gor in poslušam, kako se moj nečakec lepo dere. Pravi balzam za moja ušesauser posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 22:20:12   
lara light
Spelka, kako je mali Jakob, a ne? UŽIVATE? Lepo, beniko pozdravi in čestitaj še 1x!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 22:23:41   
spelka12
Uf lara. Všeč mi je tvoja slikca. Samo kako ti je pa uspel tako se slikat?user posted image user posted image  Pa kavbojke maš tud hude.user posted image
Jakob in benika sta super. Tamal je preveč priden - samo spi, nič skoraj ne joka, sanje vsake mamice. Benika je pa tud super. Ker ni bla nič šivana in je bil porod lahek je že prišla k sebi in uživa radosti materinstva.
Povej mi, si že kako pivo spila? Pa špikanje, a gre?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 22:31:47   
lara light
Kako lepe novice, sem vesela!user posted image

Ju3 ob 6h pade drga špika in upam, da se mi ne bo preveč tresla roka, da ne potleh vse polijemuser posted image ...saj mi gre na smeh, ma kaj vse nam ni treba počet in znat...no ja, sem mirna in dobre volje. Pospravila sem stanovanje (novoletne okraske in to) od 5ih do male prejle...crknjena prijetno in zadovoljno!

Včeraj me je oče povabil ven na ribico.. in sem naročila malo laško...in pravi: sedaj pa si me presenetila in sem se nasmehnila in dejala, da sem preveč vina spila ta teden in da moram mal zamenjat..tko, da sem včeraj, danes pa ne.

Nabasala sem se s suhimi kakiji, ki jih je naredila moja teta...mmmm, superca!

Ti si dobro?

Počasi bom šla v kopalnico in ninat..lahko nočko,L.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: E-zmagovalke!
11.1.2008 22:36:52   
spelka12
Jest sem odlično, samo tvoji suhi kakiji so mi sline naredil. Pol pa še ribico navržeš čez,mljaska, mljaska. Obožujem ribice. Grem po slinčekuser posted image .
Mirno roko ti želim ju3.
Lahko noč.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: E-zmagovalke!
12.1.2008 12:43:55   
lara light
Sem se pičlauser posted image ...madona, sred noči je zame ob 6h! Je šlo, hvala za spodbude!
Lepo soboto vsem...


p.s.: spelka, sem dobra kaj na slikci...mam super fotografauser posted image !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2008 9:43:25   
lejla007
Lara lightuser posted image za špikice - včeraj mi net ni delal, tko da sem zamudila tole tvojo drugo špikico user posted image No sej, danes je pa že tretja padla, tko da si že profi user posted image Upam, da je počutje vredu... Kdaj imaš 1.UZ?

Špelka - kako si ti kaj? Verjamem, da uživaš ob Jakobu user posted image Od mojga sestrična je pa od včeraj v porodnišnici in zdej čakamo... Je imela že 3.1. rok, pa še zmeri noče ven user posted image

Mijavček - saj ti si pa prav tako začela s špikicami, ne? Kdaj imaš pa ti 1. UZ?

Pridne bodite!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2008 13:05:03   
spelka12
Nič ne uživam ob Jakobuuser posted image , ker sem skoz pri fantuuser posted image . Ga grem pa dons mal pomuckat, pride še ta druga njegova tetka in bomo malo čvekale.
Sem prebrala, da te menopur peče, mene je pa Diphereline peku ko strela, gonal pa nč. Še 5 dni do UZ-ja. A že kej čutiš jajčka v sebiuser posted image ?
Ej a mate ve kdaj vnetja tam spodaj? Mene že cel teden srbi in peče, nimam pa izcedka kot ponavadi ob vnetjih. Pa se umivam 5x na dan, mažem s kremcam...Sicer ni krize, je pa nadležno.
lara a bi ti tega fotografa posodila meni za en šooting? Sej bom nežna user posted image .

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2008 14:48:47   
lara light
Lepotičke moje, komaj čakam, da pridem domov, da lahko pogledam, če ste kej nakofale...ma super ste mi!user posted image  user posted image
Lejla, ja gre, saj veš, kar moramo ni težko! Kako pa ti? Še koliko do punkcije?

Danes sem dobila M, ampak je zlo švoh, kaj svetujete, da grem ju3 k Rešu? Naj bi prišla 2. dan M? Hvala za nasvet!

Spelka, ma dam ti kar češ, ne sam fotografa, še lubija ti posodim, če boš lepo z njim...user posted image mal heca.

Ju3 naj bi začela z Menopurjem. Diphereline me boli ob vbrizganje kakih 10 min, potem je dobro.
Vnetja? Že dolgo nimam. Poskusi kako kopel, no čsladkega par dni in veliko čajev, pa bo šlo stran, meni pomaga.

Lejla, pazi nase...tudi jaz pijem pivo, jem ananas...javi o novicah!

Kisses, L.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2008 19:00:08   
lejla007
Čauli!

Lara Light, me veseli, da ti gre! A jutri pa dobiš že prvo špikico Menopurja? A imaš kratki postopek? Sej me boš še prehitela user posted image Jaz imam 2.UZ v petek in bom takrat izvedela, če sm pridna kokoška - tam mi bodo potem povedali, a nadaljujem z menopurjem, ali imam že kmalu stopko...
Glede M pa mislim, da če je prišla, je to to...
Mene pa Suprefact ne boli prav nič, Menopur pa samo ko si ga vbrizgavam... Ne počutim se pa nič drugače user posted image

Komaj čakam, da se dobimo na pjački!



(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2008 19:09:00   
lara light
Čau, čau!
Sej ne vem, tako malo M je, da ne vem, če je to 1 dan...bom šla zdej na wc preverit situacijo? Nimam pojma kakšen postopek...upam,da bo čimprej minilo in dalo željen rezultat user posted image !
Ti imaš pa v petek Uz, bravo punca! Jasno, da bo super!

Ja, pijačka pa bo in to kmalu!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: E-zmagovalke!
13.1.2008 21:16:36   
spelka12
lara hvala za nasvet, se bom za 1 teden odpovedala skadkarijam pa bom videla.
Men je reško rekel da dokler se ornk ne ulije rdeča kri on to ne smatra kot user posted image . Jest imam vsakič pred user posted image  ene 3 dni rjavkast izcedek in ga je kr nekej ampak on pravi, da to ni user posted image . Pokliči ga pa vprašej, ti bo že povedal. Ampak si pa res hitra, mogoče bosta pa z lejlo naenkrat trepetale user posted image user posted image .
Jest bom pa naaaajboljša navijačica na svetu.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: E-zmagovalke!
14.1.2008 8:49:55   
lejla007
Lara -   user posted image
Kako je šlo? Čakam...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: E-zmagovalke!
14.1.2008 8:59:05   
lara light
Spelka12, lejla! Sem! Neki sem napisala na IVF-ICSI..poglejta...sicer pauser posted image se še ni vlila, a kaj čem, včeraj zvečer je bila sveža kri in ne rjav izcedek, ni se pa vlilo, to res ne.
Sem mu tudi nekaj o tem povedala, pa ga nia preveč zanimalo, upam,da se danes res vlije, da ne bi bilo kaj narobeuser posted image
Vedve vse ok??
Šibam v službo, kiss!!

p.s. v nedeljo UZ!! yupi!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: E-zmagovalke!
14.1.2008 9:01:26   
spelka12
Že v nedeljo UZ user posted image , jupiiiii user posted image user posted image  pridna kokoška naša.
Šibam brat kaj si napisala.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: E-zmagovalke!
14.1.2008 9:04:11   
lejla007
Lara user posted image user posted image user posted image Že v nedeljo! Me boš pa mogoče res celo prehitela?!?

Špelka - čauli tudi tebi user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: E-zmagovalke!
14.1.2008 9:16:35   
spelka12
lejči zarad vaju zdej pospešeno berem IVF-jevke in sem že mal notr padla. Ampak te dečve v 1 dnevu naklepajo po 6 strani in če 2 dni ne grem gor.....
Vidim, da ti solze še kar tečejo. No saj te razumem, včerej so meni tud, sem zmočila cel povšteruser posted image .
Pa sploh ni bilo nč takega. A veš, da sem razmišljala o nas treh (vaju z laro) in mi je šlo kr na jok. Kolko smo že dale skozi in kolk bomo še mogle. Pa ne samo zarad otrok, tud na splošno nas še čaka veliko.
Pomojem se user posted image  bliža in mam posledice.user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: E-zmagovalke!
14.1.2008 9:30:28   
lejla007
Povšter? Ko bi ti mene vidla -
user posted image



 Žalost ja... Ravno danes sem razmišljala o sestrični, ki je hotla narest splav, ko je zvedla, da je noseča... Potem so jo sicer prepričal ,naj ga ne dela, ampak da ne govorim, kako živi zdaj user posted image Hodi smučat, na aerobiko normalno, tko kot prej... KRNEKI!!! In zaradi takšnih (žal skoraj vsakodnevnih) situacij, me močno zvije...Kaj vse damo ene čez, da bi prišle do otročka - tako ZELO pričakovanega in zaželjenega!

Oh, sm se mogla mal spucat, ker me zadnje dni res daje... No vidiš Špelka - tebe zaradi prihajajoče M, mene pa tud zarad hormonov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?