lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Lara,mislim,da se je začelo dogajati kar se mora.3-4x na dan me za nekaj minut krči zagrabijo.Pa potem nekaj ur nič.Hodim kot raca-kooomaj.Če dolgo sedim,pa tako komaj shodim Res je tečno tole.Vem jamram samo tole je pa že preveč.Spim ne in sem kot tečka,sitnoba....v očeh mojega sina.Saj sem res!!! Bo že za preživet.ti zadnji dnevi so tako vedno bolj sitni,ker smo same sebi v napoto.Saj bo Kako si Lara???Kooomaj čakam na tvoj pregled. O, savinjka moja, saj še malo, malo...verjamem, da ni prijetno, a še malček potrpi ...pridna si, ko še tko za družino zraven vse narediš, super res. Tudi jaz čakam...saj kar gre. Sem v redu in potiho presrečna. Špelka pa hmal pride, ju3 al že danes? Sej se bo javila, komaj čakam poročilo! Samo, da vam povem, lejla mi je poslala sms in je ok. Sem jo bila zelo, zelo vesela Becky, jaz sem večkrat po malo tako nekontroliramo imela kake izcedke....ne vem, na tvojem mestu bi poklicala G in vprašala za nasvet. Izgubit nimaš kaj, tako, da bolje da vprašaš. Lepe sanje, drage moje!