Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker me firbec matra pa pridem nazaj!

Saj bom še v Lj, jutri bom vedela kdaj bom next time in se bereva.Uživaj!
.
Lepo nedeljo vsem skupaj.
No, moj se nič ne pritožuje
, bom naslednjič bolj pridna. Sem bila cel teden tako pridna, da sem si za vikend privoščila mal spanja, pa babi sem peljala na kosilo, pa nečaka sem lubčkala, pa stiskala in mečkala. Super je bilo. Zdej pa spat in spet se zbudimo v nov delovni teden. Kje so prazniki
Pa ti, si pripravljena? Še malo in bo stopka! Saj moraš bit ready, a ne? Če so vse pogumno to dale skoz, bova tudi midve. Mislim nate, naspi se, vse bo ok in jutri dobro opravi!
. Neverjetno. Pa saj vidve vesta, da nonstop mislim na vaju a ne da vesta? Čimbolj preživita punkcijo, Et je pa itak že veseli del postopka. Pol pa tistih 14 dni vmes pade kava (za mene, za vaju pa naravni sok
, ki je trajala samo 1 dan. 2 dni je bil pa potem še tak rjav izcedek. A je to normalno? Pomojem da ne. Mogoče se pa telo že boji Reša