Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

-tega pa ni.
... Da bo do ponedeljka nared, da bossta spet norela Pod vodo
. Od kar imamo Doriana še prevlek za pouštre nisem uspela zmanjšat
. Edino par dni nazaj sem si na eni novi majčki 3 gumbe prišila (zame ultra velik podvig), ki so odpadli po prvem pranju.
.
).
. Sva se z mojim nasmejala. Tista prijazna trgovka - lastnica pa je komentirala, da še niso imeli tako mlade stranke, ki bi si lahko izbrala sama parket za svojo sobo.
. Pa če bosta slučajno zidala, si dimnik kar takrat zazidajta, ker mi ga nimamo in je to en velik strošek še sedaj dimnik postavit. Se splača prej razmislit o postavitvi kamina in naredit tam dimnik.
.
naenkrat pojejo?
. Tud za mojga npr. ne bi mogla poslat. Pa tud zase ne bi mogla na kakšnem drugem računalniku, ampak samo na tem, k imam naložen certifikat za klik. Sem se spomnila:
, samo da ni treba kaj napisat.