Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
- hujša je le ta - povej mi kaj ješ, pa ti povem kako bo čez 10 let
. Se že norca delam - boljš, da neham pisat. Drugače pa ker k hrani za naše notranje celice spada tudi hrana za naš največji organ kožo, delam tudi na tem področju. In dela ne manjka defenitivno, se upam trditi vse več ga je in ga še več bo. Pol so pa tu še posamezne želje po takem in drugačnem miganju (pač pravilno sestavljen program glede na zmožnosti - to se zdaj neki učim, moj
pa rastura). No programi pa se gibljejo od 150€/en pa do mal več, kak pa tudi malo manj odvisno od želj posameznika.

. Cartoon pa pali zjutraj, ko so glih 3 tom&jerry na sporedu. tolk da se zbudi, ga oblečem, požulim in potem umivanje, lubčka in vrtec.
, me še ni fehtal
. Kot te je že Rogljiček vprašala, tud mene zanima, a ti je dala kakšen nasvet, kako to izvajat?