Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
nimam pojma. Mi še ni noben predlagal. Vsi pa mi toplo svetujejo ne dvigovanje stvari nad 5kg, ker to preveč obremeni mojo hrbtenico. Torej tudi Doriana ne bi smela dvigovati, da o Marku niti ne govorimo. S temi težavami pa sem se srečala prvič v prvi nosečnosti, nadaljevale so se v drugi nosečnosti, o tretji pa lahko še samo sanjam. Hrbtenica je toliko občutljiva, da bo zame tudi normalno življenje lahko mora, če se ne bom pazila. Sem dobila išias gratis poleg otrok
. 
BAmbina, z mojim sva dans oba pospravljala, ampak ne me imet tok za pridno, mamo dostkrat tud štalo.
), se najedli sladkarij in sladoleda v Zvezdi. Do tržnice nismo prišli, so nas za kosilo čakali. Povsod polno ljudi, je prav luštno kako sonček vse ven potegne. Tudi zvončke, ste videle da jih je povsod polno?
, ker gospodična drugega ne bi.