Eca
|
Hej! LEX - vse naj naj naj naj , pa še naprej ostani taka super punca. Toliko ste napisale, da spet zaostajam. Pri nas - otroci menda zdravi (Mark kašlja in šmrka, vendar je v vrtcu), mama hodi okoli z išiasom. Danes sem bila na UZ ledvic, pa sem izpadla popolni idi , ker nisem bila tešča. Sem na srečo imela samo v nosečnosti UZ-je pa nisem rabla bit tešča, pol pa nisem vedela. Včeraj je bil Dorian v razvojni - je bolj pri počasnih, mere (popravljene) pri 9.mesecih: 9720g in 77cm. Saj ni čudno, da me štiha išias. Aja, pincetni prijem se že nakazuje, tudi neko puzanje menda bi lahko bilo, ploska čudno, maha ne, sedi sam in dela hopa hopa, kot da bi jahal konja - prav poskakuje . Aja, menda levo nogo navznoter obrača , smo dobili novo napotnico. Na srečo pa nima hiperelastičnih sklepnih vezi . Putka - mi je včeraj p. v razvojni povedala kakšni časi me čakajo z Markom in to diagnozo - sploh ni tako nedolžno kot si rekla oz. so tvoje izkušnje. Izpahi ram, kolkov, kolen.....me je kar groza. Sploh ne vem če je primeren za kakšen šport naš Mark. Da o visokih čevljih ne govorimo (pomisli na plažo ).Zdaj ko je še tako majhen ga še "nagneš", kasneje pa ne vem kako bo. Evo, grem likat, me čakajo 3 stroji, potem pa še malo preberem za nazaj. Lp, Eca