Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 19:18:32
|
|
|
|
kepa*
|
Pozdravljene! Po dooolgem doooolgem casu za par trenutkov na forumu. Nisem vec med vami, noseckami, saj imam doma malega korenjaka Gasperja, a sem se odlocila, da se moram vseeno malo oglasiti, saj mi je bil forum v mesecih nosecnosti izjemno blizu. Sicer pa sem bila v bolnici ze od 20.11., rodila pa sem 20.12. z urgentnim carskim rezom, ker se je odluscila posteljica in je malcek umiral. Komaj so mi ga resili. Ker je bilo s posteljico ves cas nekaj narobe (pa niso odkrili), je Gasper zahirancek, ki je tehtal koma 1970 g in bil dolg 44,5 cm. 3 tedne je bil na intenzivni negi, od ponedeljka pa sva doma. Srecna sem, da se je vse tako izteklo, in upam, da bo z Gasperjem vse ok in mu pomanjkanje v maternici ne bo pustilo posledic. Ce katero morda zanima,kako izgleda nas korenjak, lahko to vidi na www.gasper.builtfree.org (stran ureja njegov ocka ;) Vsem vam pa zelim manj travmaticno izkusnjo poroda in da bi vas vasi soncki cim prej razveselili. Drzite se.:)
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 19:25:36
|
|
|
|
ZARA
|
ooooooooojjjjjjjjj kepa*,sem te ze pogresila... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Cestitke in se 1 x cestitke za detka Gasperja!!! ...in ooooo grozno, pa vse bo ok! Samo,da si doma je takoj boljse... Javi se se kaj!! lp,Zara:rozica:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 19:32:06
|
|
|
|
Lunca1
|
Čestitke. Držim pesti da bo vse v redu in da bo pridno gramčke nabiral. LP Lunca :sloncek:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 19:33:31
|
|
|
|
puri
|
Čestitke obema- mamici in sinčku! No, samo da se je vse dobro izteklo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 19:52:42
|
|
|
|
mika
|
:bravo::bravo::bravo:mamica in Gašper:bravo::bravo::bravo: čestitke kepa, očitno je gašper pravi borec. Na ta dan sem jaz dobila mojo Lucijo. LP, Mika :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 20:29:38
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za fantička Gašperja, upam da bo vse ok... pa :bravo::bravo::bravo::bravo: za mamico :rozica: kepo* in za očita:kuza:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 20:30:49
|
|
|
|
tiha
|
Hojla!!!! Tudi jaz sem te že pogrešala! Čestitam za Gašperja :rozica::rozica::rozica::bravo::bravo::bravo: Boš videla kako hitro bo zrastel. lepo se crkljajte :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 20:43:37
|
|
|
|
beba76
|
Seveda se te spomnimo...:bravo::bravo::bravo: Čestitke vsem trem in s cartanjem probajte pozabiti vse hudo, kar je k sreči že za vami. 9nebesa:duda::rozica::sloncek:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 20:54:11
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: da se je dobro končalo,....
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 21:23:56
|
|
|
|
Gina
|
:bravo:Čestitke:bravo:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 21:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, čestitkeeee!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Grem hitr pogledat slikce:)
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 21:54:03
|
|
|
|
urši*
|
HVALA BOGU, DA SE JE VSE VREDU IZTEKLO!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 22:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke tudi z moje strani hkrati z željami, da bi se vse dobro uredilo. Tudi jaz sem rojevala in rodila isti dan kot ti in tudi pri meni se je končalo s carskim rezom!
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2005 22:47:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 13.1.2005 22:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem pogledat slikc. Nas je preveč firbčnih:)- Bom jutri... ej, jaz sme skoz mislila, da si ti nekje na začetku...v enem 6. tednu (tko, že pol leta:ups: ) :ups::ups::ups: lp,:fis:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 14.1.2005 0:19:35
|
|
|
|
Annny
|
Samo, da je Gašper zdrav:bravo::bravo::bravo::rozica:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 14.1.2005 9:18:09
|
|
|
|
Dolina
|
:rozica::rozica::rozica::rozica: za tebe in tvojega Gašperja in lepo se cartajta! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Za vse, ki se me se spomnite 14.1.2005 12:30:21
|
|
|
|
pikapoka27
|
:sloncek::sloncek::sloncek: Čestitava tudi midve. Tudi naša pupa je rojena na isti dan kot Gašper. pikapoka z :duda:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako se računajo tedni in meseci v nosečno...Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Kdaj razkriti nosečnost?Vsaka nosečka drugače doživlja nosečnost in vsaka se po svoje odloči, kdaj in na kakšen način bo prihod novega družinske...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.