Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ja,ja če vrjameš je pa res.Mala pikica to bi mogla napisat včeraj kot prvoaprilsko šalo.Hiška je fantastična,svojo piko na i pa naredi še okolica.Fasada pa mislim da bo orange.
Ampak ne dolgo!
za vse malcke ki so uspešno prenesli cepljenje!
celo pot do doma in ravno, ko sem vstopila se je začel tisti ta hudi naliv. Sem bila tako vesela, da nisem 3 hiše naprej doma
Takole sem pa zgledala danes tistih 50 metrov do doma.
Pa je z vozičkom kar nekaj klanca. Sem zadnjič mojga peljala na turo in se je takoj ponudil da bo on voziček porival po sankaški. Tiste ki ste iz Lj verjetno veste katera je to (tista iz travnika poleg bazena Tivoli direktno na veliko križišče proti Cankarjevemu vrhu). Za dušo spustit. In je z muko gor prisopihal. Je rekel, da nas je mamice, ki redno na to turo hodimo kar malo podcenjeval.
tu pri nas pa mi pravi,ti pa si z eno pišeš po internetu.Pa pravim jaz ja več jih je.In ji je tvoj zgleda reko da pa imamo zaj punčko malo (ker drugače so v njihovi žlahti sami pubeci.Pol pa mi pravi da ma 2 punčki,pa da je starejša Julija za mlajšo pa si ni zapomnila.Pa sem se takoj spomnila da si lahko to ti. Moj pravi da ne pozna tvojega,lahko pa da pozna tvoj Matjaža ali pa sta celo skupaj v šolo hodla, piše se pa isto Fliser.Matjaž pa je od mojga bratranec pa isto dela v Palomi.Vprašaj ga mogoče pa ga pozna,verjetno da ga.