Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Sem ugotovila, da so mu pleničke pampers 2 (od 3-6 kg) prevelike. Potem sem ga umila, nahranila in ob 22.30 je zaspal. Potem me zbudi ob 1.30, ga nahranim, nič ne previjem, ker so nam rekli in v materinski šoli in v P, da otročka ponoči ne previjamo. Spal je do 5.30, ga dvignem iz zibeljke in vidim, da je čisto moker. Še rjuha je b ila mokra. In sem ugotovila, da ga moram previti tudi ponoči. A se še kateri to dogaja? 
Ker če jo ne previjem i n je slučajno suha po bodiju ,in čakam na naslednje dojenje ,ker jo morem potem ziher tud bodi preobleč (ker je moker),se pa potem tako predrami ,da smo dobri kar za nekaj časa ,da zaspi nazaj.
. Smo bili na pregledu sluha, pa mu ga niso mogli zmeriti. In ves čas merjenja je pesiatrinja govorila, da ima zaradi shize okvarjen tudi sluh. Tako imamo naslednji teden spet kontrolo in če nam še takrat ne uspe izmeriti sluha, nas bo poslala na polikliniko na URL na dodatne preglede.
, ker si enostavno ne znam predstavljati, da bi bil Jakob gluh in da nikoli ne bi mogel slišati mojega glasu oz. vseh zvokov.
Pa popek nam je odpadel
.
široko povijate. Naši kolki so v redu, ampak tako kot je stalna praksa v MB, je bilo rečeno, da naj povijamo široko do naslednjega UZ (pri treh mesecih). Mi ni težko, vendar sem opazila, da če je Karin samo v Pamperski, krči prej minejo oz. se med napenjanjem lažje skrči, pokaka ali prdne, nato pa se umiri
.
pol si kar privošči kavico... Jaz jo tudi pijem samo brezkofeinsko zjutraj... Škoda, da nisva na istem koncu Lj bi lahko skupi kofetkali... Bova že še, ko bo topleje- a ne?