vaney
|
dan. midva sva tudi imela super noč...Anže je spal od 20-4h. To je 8h, rekordno, kaj takega še nismo doživeli. No, potem je pojedel in zaspal še do 8h. Če bi bilo skoz tako... Naš ati danes dela 12ur in sva cel dan sama, imela sem cel plan, kam vse bova šla, pa ne bo nič, ker zunak piha, da bi nama še avto odneslo, povrhu vsega je pa Anže še prehlajen, ima zamašen nosek in malo kašlja - kako to rešujete, razen s čiščenjem noska in veliko tekočine? Včeraj sem naročila baby vac...a pri vas (tiste, ki imate) to deluje? Meni je sicer grozno slišat, da mu s pomočjo sesalca čistim nos, ampak če bo pomagalo... s pumpico jaz namreč ne naredim kaj dosti, bolj mu pomaga kihanje. Še nekaj; a jim po "zalivanju" s fiziološko tekočino dajete pit? Anže je po vsakem čiščenju noska ratal tečen za znoret, razdražljiv in na videz lačen (kljub temu, da je jedel). Potem pa sem mu dala čaj oz. mleko in je zaspal brez jamranja. Danes sem po čiščenju mu spet dala čaj in je bilo takoj dobro. Zgleda, da ga sol draži in rabi tekočino, da spere. Glede krsta, mi ga bomo imeli predvidoma 6. 4., takrat bo star pribl. 2,5 meseca. Nekateri pravijo, da je prezgodaj, ampak midva bi pa to rada dala čimprej čez. A bo naslednji teden res sneg?