|
RE: septembrke 2007, 2.krog 2.3.2008 9:08:21
|
|
|
|
babyrok
|
Hello, evo mene po 1 tednu. Z Rokcem sva šla k mojim na S Primorsko. Ta čas vas nisem brala in zdaj na hitro prebiram za nazaj. Kaj vse se zgodi parih dneh - ti naši pikci res tako hitro napredujejo, da je kar veselje. Rok počne vse živo. Kljub temu, da se vsakemu nasmehne in zmeraj nasmeje, ko ga pokličemo, se na glas še vedno ne smeji sam od sebe...ga je treba malo požgečkat - novo pa je palec na nogi v usta. Ta je tako dober, da kar cmokla, ko ga cuza Berem, da ste začele s piškoti. Tudi jaz sem mislila ene kupit, pa ne vem kako se imenujejo tiste, ki nimajo glutena. Včeraj sem v Mullerju gledala in ni bilo nobenih brez. Vem, da ene obstajajo in zdi se mi, da jih ima Mercator. Če ste o tem že pisale, prosim za še enkrat, ker sem mogče sfalila k sm na hitro preletela vse napisane strani. Žeja - po GH je Rok veliko bolj žejen kot prej, ko skorajda ni pil drugega kot mleko. Zdaj mu dajam prekuhano vodo - tudi ponoči se zbudi zaradi žeje...potem pa še parkrat zaradi dude Guppy - kaj je razlog, da ju zbujaš ob 23 - a si mogoče probala, če bi spala kar do jutra. Mi smo se ponoči nehali hranit, ko je prespal tiste ure, katere smo ponavadi jedli. Kljub temu, da je ponoči treba parkrat vstat zaradi dude, hrane ne rabi, ker zjutraj ne kaže, da bi bil lačen, ko se zbudi ampak kar sam od sebe začne govorit - po njegovo seveda
|
|
|