|
RE: septembrke 2007, 2.krog 12.3.2008 9:55:52
|
|
|
|
Rožica*
|
Sem poslala sporočilo pa mi je napisalo Prazno Zakaj? no še enkrat na kratko. Guppy jaz mu doziram sirup z injekcijo. Sploh je praktično za ponoči, ni bilo polivanja, ko sva jemala antibiotik. Potisnem mu jo v usta in počasi stiskam, bilo mu je všeč, popil vse brez problema. Opažam pa da svečka hitreje prime. Mi je pa zanimivo da P v vaših koncih raje predpisujejo sirup, pri nas v glavnem svečke, tako da sem morala prosit zanj, ker imava teževe z vstavitvijo svečke. Ko mi jo vstavim, tja kjer mora bit, je še vse brez problemov, nastanejo ko mami zapne pleničko..., takrat na vse pretege tišči tako dolgo da jo skaka. Si lahko predstavljate kakšno noč smo imeli še zaradi te svečke. za Marka. je že močen fantič, sem zadnjič kar obnemela pred računalnikom ob slikci kjer je na vseh štirih. Bo hitro shodil. Sandra jaz kupujem v Dm kosmiče od Alnature (pisana rumeno zelena embalaža, mislim da je narisan travnik in račke na škatli) in Milupe Tudi piškote, testenine (predvsem zakuho za juho) brez glutena. Polento, riž mu kuham navadno, kot za nas le da manj solim. Ima pa raje kosmiče, vmešam mu jih praktično povsod, mislim ne vedno v vsak obrok ampak, da različne kombinacije, včasih tudi v sadje, uporabljava pa različne ( riž, pira, koruza,... pač kar je brez glutena) Sem se že navadila in navadno kuham koslio tako, da je vedno nekaj za , da mi ni treba posebej packat. Naš tudi verjetno spi, grem gledat. Je nekam sumljivo tiho. Potem pa se ti pridružim pri kavi.
|
|
|