|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.3.2008 9:44:24
|
|
|
|
Rožica*
|
Jutro! Jaz tudi najraje nebi dala iz rok malega, ko tako silita tast in tašča vanj. pa ga že tolk poznam in vem da noče k njima, se me tako oklepa in stiska lička k mojima, pa si nič ne prideta gor. Pol pa moram smo ponavljat, ne ga tako nosit, ne mu nog krivit, ne ga na noge postavljat, ne mu grizt ušes, na ga hranit z keksi, ne mu dajet poizkušat čokolade, nepustim mu dajet medu na dudone ne ga učit pljuvat,... to dela tast z velikim veseljem in pol mali pljuva tako da je cel moker, al pa se začne tako spakovat kje, kjer je naj manj treba in komaj na vse pozabi se navadno spet vidimo in mu spet kaže... Res ne razumem, da moram vsakokrat ponavljat ena in izta opozorila, kot da do sedaj še vedno ne vesta, kaj ne pustiva. Vendar morata delati nasprotno, ker mi smo tudi tako gor zrasli pa ni blo nič narobe. najbolj bogi pa je kar mora jesti brez okusno zelenjavo, ki mu jo pripravljam in mi tašča vedno pamet soli, da naj mu skuham gres, pa govejo juho z rezanci,... Današnjega jedilnika še ne vem, sva pa včeraj malo spremenila, popoldansko malico poizkusila sva navadni jogurt, dve majhni žlički, z jabolkom. Vsekakor mu kislo ni všeč, se ja kar stresel zraven ampak usta je pa kar odpiral. Mogoče se bo navadil na kislo. Zdaj mu bom dajala poizkušat kislo. lep dan
|
|
|