|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.3.2008 12:40:59
|
|
|
|
NalLa
|
Punce VSEM KI STE DRŽALE PESTI IN MISLILE NA MOJEGA BRATA HVALA!!!. Evo sedaj lahko povem celotno (skrajšano) zgodbo. Takrat ko sem pisala da je hudo bolan, so nam zdravniki povedali da ima raka na želodcu. Ampak to smo pač sprejeli z upanjem, da je vse to ozdravljivo. No, čez dva dni pa nam sporočijo, da ker je rak tako hiter in v hudi obliki ima samo še 2-3 mesece življenja. To, pa je bil tak šok, da ga ne morem opisat. Vse to se je dogajalo na kliniki zraven KC (gastro). Seveda tega bratu nismo povedali, ker je imel ful voljo, da se pozdravi. Nato so se zmenili, da ga prestavijo na onkološki inštitut in da ga tam operirajo. Aja pozabila sem še povedat, da vmes so mu še začasno odpovedale ledvice, zalivala ga je voda in take stvari, da smo mislili, da je res konec. Nato, ko so ga prestavili na onkološki inštitut, tam pregledajo dokumentacijo in rečejo, da sploh ne vejo če ima raka. Naredijo še enkrat vse preiskave in včeraj izvemo, da je res tumor, vendar ne rakavega izvora. Tako, da smo praznovali . Sicer je še vedno bolan in ima težave, za katere ne vejo točno kaj vse jih povzroča, ampak napoved da naj bi živel samo še 2-3 mesece ne velja. Sicer bodo vse preizkave še enkrat ponovili in upam, da se ne premislijo spet. Lahko vam povem, da je teh 14 dni bilo najtežjih v mojem življenju in si sploh ne predstavljam, kako je šele trpela moja mami. Sandra tebi pa hvala, ko si me tolažila, ko mi je bilo najbolj hudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja še to: tianna tud jest sem te pogrešala
|
|
|