Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Poleg tega je vztajno brcal v prednje varovalo, tako da sem mu ga snela. Potem pa je pogruntal, da tudi v vozičku lahko da nogice v usta in potem je bilo to aktualno. Celo pot.
A je kera že dala sladko koruzo in katero-zamrznjeno, iz konzerve
Našemu pobiču gre zelenjava zelo težko po grlu in če bi mu mogoče s sladko koruzo kombinirala bi jo mogoče raje jedel
že lahko jejo sladko smetano?
in vas samo berem. Sandra, fluorove tabltke je treba dajat vsak dan, drugače ni učinka. Če ne daješ vsak dan, je baje tako, kot da ne bi. To je nam rekla otroška zobozdravnica. Jaz tudi nisem vedela, ali naj dajem ali ne..na koncu nisem dajala pa ima zaenkrat lepe zobke. Pravijo, da je veliko odvisno tudi od genov in da jih je še posebej treba dajat, če ima eden od staršev slabšo kvaliteto zob. Rožica, naša punca hodi spat ob 19.30. Miha zaspi pol ure za njo. Za poletni čas se pa spomnim, da je hodil kar normalno spat, se je pa zjutraj bolj zgodaj zbujal. Lani, ko je že hodil, je pa norel zunaj po vrtu tudi do pol desetih zvečer in se je vseeno zbudil s kurami. Srečanje. Upam, da mi bo uspelo
zobi, zdele mi je jokal 2h skupaj.
Čudno, da je tako dolgo zdržal