|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
17.2.2008 16:57:52   
lemavrica
Po lepem večeru naju je čakala težka noč. Jaka je ves čas jamral, tako da sem ga na koncu vzela k sebi v posteljo, mož pa je šel v dnevno spat. Bošček je bil tako zaprt da ga je prebava matrala celo noč pa do prejle ko mu je Plantex pomagal.
Midva sva pa tako sesuta da če se nebi šla prejle uležt bi samo dol padla,

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
17.2.2008 17:00:01   
Anonimen
Tiste, ki hujšate (in tudi ostale), danes imamo za večerjo tortico in jaz ravnokar delam to:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10364

če bo uspela, vam potem prilepim slikico. če nam že dovolijo tortico, pa naj bo prava za čokoholike.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.2.2008 18:51:53   
sandra85
zvezda upam da prehlad hitro mine!
lemavrica revček Jaka-kaj pa je papcal, da ga je zaprlo?

Enej je dobil pikice, to pomeni da je res prebolel 6. otroško bolezen! sem vesela, da so se pokazale pikice, 1. ker zdaj vem da je šlo za to bolezen in se ne rabim sekirat, da je kej druzga in 2. ker je to bolezen prebolel-se pravi 1 manj

zdaj pa nima nobenega apetitauser posted image
duska več kaj ti-skozi imaš neke fine recepte in opažam, da rada pečeš, tako da se priporočam za kak košček, ko se vidimouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
17.2.2008 19:03:30   
sandra85
kera je zadela sedmico??????user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.2.2008 19:08:54   
Anonimen
To je pregrešno dobro!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sandra ni problema!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
17.2.2008 19:12:07   
lumpa6
jaz

neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.2.2008 19:13:21   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

To je pregrešno dobro!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sandra ni problema!

jaz bi tutuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
17.2.2008 19:24:49   
Anonimen
Imam dovolj - pridi!!! Meni je dovoljen samo en košček.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.2.2008 19:28:34   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Imam dovolj - pridi!!! Meni je dovoljen samo en košček.user posted image

Duška, če imas dovolj jaz tudi pridemuser posted image njami njami!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.2.2008 19:33:05   
babyrok
sandra85 - čestitke obema oz. vaši družinici, da ste spet zdravi. Za ostale še bolančkane pa upam, da boste čimprej.

S kakšnim termometrom si merila vročino - digitalnim, navadnim, mogoče ušesnim. Jaz se zdaj odločam, da bi kupila ušesnega, da lahko ponoči na hitro pomeri, ko se mi zdi vroč. A imate kakšne izkušnje z njimi , ker slišim tok različnih inf. od tega, da so dobri oz. so netočni

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.2.2008 19:37:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

sandra85 - čestitke obema oz. vaši družinici, da ste spet zdravi. Za ostale še bolančkane pa upam, da boste čimprej.

S kakšnim termometrom si merila vročino - digitalnim, navadnim, mogoče ušesnim. Jaz se zdaj odločam, da bi kupila ušesnega, da lahko ponoči na hitro pomeri, ko se mi zdi vroč. A imate kakšne izkušnje z njimi , ker slišim tok različnih inf. od tega, da so dobri oz. so netočni

js najbolj zaupam navadnemu z živim srebrom in merim pod pazduho

lumpa škoda-bi ti jo privoščila!!!!!!! vaši veliki družinici bi sigurno prav prišla! sej ne da nam, ki smo mala družinica nebi prav prišla-pa še kakouser posted image

duska zmenjeno!user posted image delaš gušte!!!!!!!!!!

nekaj me zanima!!! kaj če je prebolel 6.otro. bol. in ima izpuščajčke, a ga lahko normalno skopam???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.2.2008 19:44:54   
lemavrica
Sandra sumim sadno Novalac žitno kašico, ker drugega ni jedel kar bi ga lahko zaprlo. In spet lahko rečem HB za Plantex.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.2.2008 20:12:35   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra sumim sadno Novalac žitno kašico, ker drugega ni jedel kar bi ga lahko zaprlo. In spet lahko rečem HB za Plantex.

če je moj zaprt mu dam kar 1 žličko probiotičneg jogurta

Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.2.2008 20:15:45   
lumpa6
lumpa škoda-bi ti jo privoščila!!!!!!! vaši veliki družinici bi sigurno prav prišla! sej ne da nam, ki smo mala družinica nebi prav prišla-pa še kako

bi delila s tabouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.2.2008 20:20:08   
jst86
naš je bil tudi dons mal zaprt.isto je bil cel dan jokav,jst sm se pripravla že na težko noč,pa se je pokakal pri večerji.user posted image  drugače pa kaka po 3-5x na dan.zato se tud ne redi več tolk kot se je.user posted image

user posted image vem da smo od tega že 100x govorile,ampak naši user posted image  so vedno večji pa je drugače.zanima me pa kolk spijo vaši čez dan? men se zdi da Leon premalo spi.dons samo 2x po 40 min.

pri lotu je pa kar 7ka padlauser posted image .pa take bedne cifre so ble,da sem bla zihr da ne bo.no tud 100.000 € ne bi blo slabo ane?user posted image

duska hvala za tisto stran z recepti,mi bo ful prov prišla.jutri pa sadni dan.....user posted image ,se bo poglihal moj greh od dons ker sem pojedla 2 koščka pecivauser posted image

lumpa po kolikem času zaprtja pa mu daš jogurt?si bom zapomnila tole,hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.2.2008 20:22:59   
Anonimen
Sandra.....daj pusti kakšen dan ubogega revčka brez kopanja. Res, da uživa, ampak mu narediš več škode s tem kot koristi. user posted image

Duška: PACKA!!!!!....si me prisilila, da se slinim po tipkovnici.....user posted image user posted image user posted image ....pa bi se raje po tvojem pecivu....

Jutri bo pri nas verjeno nastopil informacijski molk. Me bodo odklopili, pa pričakujem, da do torka ne bom imela pošlihtano, ker šele takrat spet pride bratranec. Po eni strani vsaj ne bom tako zapičena nad vsakim poročilom o osamosvojitvi in izgredih.....me bo počasi pobralo, tako se sekiram.

Danes je Nežika prešpricala popoldansko spanje. eno uro se je dojila za 15 minut spanja user posted image ....meni pa bi tako prav prišlo, če bi popoldne malo spančkala, da bi tudi jaz lahko kakšno kitico povlekla.

Grem pa zvečer bolj zgodaj v posteljo.

Neposredna povezava do sporočila: 2391
17.2.2008 21:12:56   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

lumpa škoda-bi ti jo privoščila!!!!!!! vaši veliki družinici bi sigurno prav prišla! sej ne da nam, ki smo mala družinica nebi prav prišla-pa še kako

bi delila s tabouser posted image

ja ja, to zdaj rečeš...ko pa boš zadela, pa nas niti poznala ne bošuser posted image user posted image user posted image boš "važna"user posted image user posted image user posted image
no, vsaj na eno večerjico bi se pustila povabituser posted image

enej že spiuser posted image user posted image user posted image zdaj nama 2 dni ni hotel pred 23.uro zaspat in sem se bala, da ga bom spet mogla 5 mesecev navajat na normalno uro in je hvala bogu zdaj zaspančkaluser posted image

lemavrica a je zdaj vredu, ali mu moraš še dajat plantex???
nefretiti sem ga skopala, ker res ful uživa v kopanju in imam prav občutek, da vsak večet točno ve kaj ga čaka in kot da komaj čakauser posted image

no, zdaj pa pokukajte na plano, ker če ne se bom lotila likat, ker mi bo dolgcajt (pa se mi ne da likat)user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
17.2.2008 21:23:57   
lumpa6
lumpa po kolikem času zaprtja pa mu daš jogurt?si bom zapomnila tole,hvala.

po 2 dneh mu dam 1 žličko, sam pol ceu dan serje k vidrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
17.2.2008 21:25:46   
lumpa6
ja ja, to zdaj rečeš...ko pa boš zadela, pa nas niti poznala ne boš boš "važna"
no, vsaj na eno večerjico bi se pustila povabit

nism škrta

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
17.2.2008 21:53:52   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ja ja, to zdaj rečeš...ko pa boš zadela, pa nas niti poznala ne boš boš "važna"
no, vsaj na eno večerjico bi se pustila povabit

nism škrta

bomo vidliuser posted image ...sej se hecam...ampak malo važna pa bi lahko bilauser posted image js bi zihr blauser posted image
ma kaj je res, da zdaj država pobere 40% od dobitka???
prej vem, da je bilo 15%

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
17.2.2008 22:08:51   
sandra85
a vam naredim malo gušte, tiste ki nam tako zavidate, da živimo na morjuuser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
guppy, vidim da si online1 nisem te hotela klicat, ker nisem vedela, če si doma...saj veš

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
17.2.2008 22:20:30   
december06
Jaz sem pravkar končala z likanjem in vmes prebrala kaj se dogaja. Sem full vesela, da je Enej boljše. So pravi revčki ko so bolani in sploh ne veš kako jim pomagat. Mene je tudi kar strah, če bo do česa takšnega prišlo. So prav tvoji posti, da bomo malo vedle kaj postorit v takšnem primeru.

nefretiti upam, da boš čimprej zopet povezana s svetom. Mi imamo T2 in je zdaj vredu. Lani, pa smo se že tudi naročili, pa nam niso hoteli priklopit, ker je bil slab signal. Trenutno imamo le slab signal za TV, ampat bo to tudi baje kmalu rešeno, ko bo optika. Pa še eno vprašanje zate, kaj Nežika pije čaj iz pravega kozarca oz. plasničnega ali imaš kakšen magični lonček. Ker naš noče več pit čaja, sem razmišljala da bi probala kaj drugega kot flaška. Na žličko, pa gre vse takoj ven.

jst kolk časa je trajalo pri tvojem user posted image to da ni hotel čaja pit. Pri našmu nič ne pali, tudi če mu dam, ko je full lačnen. Začne jokat. Sem mu danes dala od Frutka jabolčni sok, zmešan z vodo 1:3, pa tudi nič. Se mi zi, da odkar smo začeli z GH. A bi to imelo kakšne veze?
spanje naš zdaj spi dopoldne, če sva zunaj v vozičku 1,5 - 2 ure in popoldne kakšna urica in pol. Včasih pa tudi samo trikrat po pol ure.

Joj, kako bi prav prišla sedmica. Bi bla zadovoljna tudi s 6 +1. Pa nič.

domača lekarna bi blo fajn, da bi res naredile kakšen seznam, za tiste manj izkušene. Pri nas za user posted image najdeš samo svečke, ki jih je dala P, kot preventivo za po cepljenju. Pa še posebej seznam, kaj vzamete na dopust s seboj. To nas tudi kmalu čaka. Morje.

sonce upam, da vaša vročina hitro pade in da bo zjutraj kot nov. Naš je dobil po drugem cepljenju isti večer malo vročine. Mu je niti nisem merila, ker se je ravno uspaval in je tudi spal oz. v miru prespal noč, zjutraj je bil brez vročine, še malo utrujen, popoldne pa že isti. Kako pa kaj pikice pri Vasji. Je kaj boljše, odkar imaš dijeto brez mleka in jajc? Kaj potem tudi tako oboževanih testenin ne smeš jesti?

lina kaj je že en teden naokrog?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
17.2.2008 22:22:29   
december06
Ajoj Sandra, kar v puloverčku. Bi prišla k nam danes, ko je bil minus. Bbbbbbbb.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.2.2008 22:26:03   
Anonimen
Sandra - jaz ti tudi zavidam morje.
Mi imamo namen v kratkem it v terme, jaz pa mojga že en teden gnjavim, da bi raje šli v Portorož. Imam lepe spomine na Bernardin. V takem času pred 8. leti, nama je Žana tam shodila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.2.2008 22:49:04   
sandra85
aja, pa da ne bo pomote-tista slika je nastala preden je Enej zbolel (da ne bo kera mislila, da sva ga imela bolnega zuni) pa takrat je še bilo toplo, zdaj pa imamo že 2 dni celo minususer posted image

december si pridna, js bi mogla tudi likat, pa se mi tako ne da
glede domače lekarne bi nam pa lahko nana27 kar na google skupino kej napisalauser posted image (kaj bi bilo dobro imeti za rezervo doma)

duska user posted image user posted image user posted image vi kr pridite na morjeuser posted image no, to pa je res lep spomin na bernardin, če vama je tam Žana shodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Kje ste si "spletli gnezdo"?
frufru

na svojem (45%)

pri svojih starših (20%)

pri njegovih starših (26%)

podnajemnik (10%)

Število vseh glasov: 358

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!