|
RE: septembrke 2007, 2.krog 17.2.2008 22:20:30
|
|
|
|
december06
|
Jaz sem pravkar končala z likanjem in vmes prebrala kaj se dogaja. Sem full vesela, da je Enej boljše. So pravi revčki ko so bolani in sploh ne veš kako jim pomagat. Mene je tudi kar strah, če bo do česa takšnega prišlo. So prav tvoji posti, da bomo malo vedle kaj postorit v takšnem primeru. nefretiti upam, da boš čimprej zopet povezana s svetom. Mi imamo T2 in je zdaj vredu. Lani, pa smo se že tudi naročili, pa nam niso hoteli priklopit, ker je bil slab signal. Trenutno imamo le slab signal za TV, ampat bo to tudi baje kmalu rešeno, ko bo optika. Pa še eno vprašanje zate, kaj Nežika pije čaj iz pravega kozarca oz. plasničnega ali imaš kakšen magični lonček. Ker naš noče več pit čaja, sem razmišljala da bi probala kaj drugega kot flaška. Na žličko, pa gre vse takoj ven. jst kolk časa je trajalo pri tvojem to da ni hotel čaja pit. Pri našmu nič ne pali, tudi če mu dam, ko je full lačnen. Začne jokat. Sem mu danes dala od Frutka jabolčni sok, zmešan z vodo 1:3, pa tudi nič. Se mi zi, da odkar smo začeli z GH. A bi to imelo kakšne veze? spanje naš zdaj spi dopoldne, če sva zunaj v vozičku 1,5 - 2 ure in popoldne kakšna urica in pol. Včasih pa tudi samo trikrat po pol ure. Joj, kako bi prav prišla sedmica. Bi bla zadovoljna tudi s 6 +1. Pa nič. domača lekarna bi blo fajn, da bi res naredile kakšen seznam, za tiste manj izkušene. Pri nas za najdeš samo svečke, ki jih je dala P, kot preventivo za po cepljenju. Pa še posebej seznam, kaj vzamete na dopust s seboj. To nas tudi kmalu čaka. Morje. sonce upam, da vaša vročina hitro pade in da bo zjutraj kot nov. Naš je dobil po drugem cepljenju isti večer malo vročine. Mu je niti nisem merila, ker se je ravno uspaval in je tudi spal oz. v miru prespal noč, zjutraj je bil brez vročine, še malo utrujen, popoldne pa že isti. Kako pa kaj pikice pri Vasji. Je kaj boljše, odkar imaš dijeto brez mleka in jajc? Kaj potem tudi tako oboževanih testenin ne smeš jesti? lina kaj je že en teden naokrog?
|
|
|