|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrb zaradi dvojčkov
9.1.2008 14:52:23   
Amelia
Hej punce, jaz sem nova na tej temi, sem šele v ponedeljek zvedela, da bom imela dvojčke, sem imela pa zunajtelesno oploditev, rok imam šele konec avgusta, tako da je vse še res zelo na začetku.

Glede na to, da sva se za moji pikici borila kar 2,5 leti sem seveda sedaj, ko nama je v drugem postopku uspelo srečna za znoret user posted image , ampak po drugi strani me je pa zečelo skrbeti, ker še nimam otrok in ne vem kako je to, kako bom jaz to zmogla 2 na enkrat pedenat. Ne me narobe razumeti, za nič na svetu ne bi zamenjala moji pikici, ampak vseeno....

Punce, ki imate že dvojčke in ostale a je ful panika prvo leto al kar gre? Saj potem ko sta večja je fino, ker se med seboj igrata, ampak prej...? Jaz imam pred sabo sliko kako bom enega dojila, drugi revček se mi bo pa jokal na ves glas, pa kako se bo eden zbudil ponoči in potem še drugi in ne vem kako bom oba na enkrat potolažila,.... No, saj imam še doma moža, ki mi bo pomagal, pa službo ima tako, da bo veliko časa lahko doma, ampak vseeno me malo skrbi.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
9.1.2008 15:08:17   
CUKRČEK
Ne skrbi. Z dobro voljo se vse da. Jaz imam 5 mesečna dvojčka in še triletnico pa prav lepo shajamo. Pa še veliko sem sama z njimi, ker mož cele dneve dela. Samo komplicirat se ne sme.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
9.1.2008 18:46:44   
ANDREJA 75
user posted image user posted image Bravo!!!! Ne skrbi vse pride samo po sebi ne kompliciraj mi imamo user posted image user posted image 8 mesecov stare  in user posted image 12 let user posted image 9 let pa vse zmoremo  !!Pa lepo user posted image ti želim.

_____________________________

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
9.1.2008 19:03:40   
Skye
Amelia tud jaz sem noseča z dvojčki. Do user posted image sem prišla po istem postopku kot ti, za kar ti iskreno čestitam user posted image user posted image user posted image
Nič ne skrbi, vse se da, če se le hoče. Potrebno je samo pozitivno mislitiuser posted image   Sploh pa vidiš, koliko punc tukaj gor obvladuje situacijo, pa ni res da je tud midve ne bovauser posted image




_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
9.1.2008 19:37:30   
katka28
Ne skrbi pravijo, da je tisti dvojcek ki pride drugi na svet zelo potrpezljiv in je navajen cakati, da bos prvega podojila. Tako je bilo vsaj pri moji prijateljici.
Kako pa to poteka v praksi ti bom pa lazje porocala cez nekaj mesecev, ko bosta moja soncka prisla na plano.
Cestitke za uspesno prestan postopek. Sama sem sicer zanosila po naravni poti ampak sem slisala, da sam postopek ni prijeten. user posted image

lp

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
10.1.2008 10:15:09   
dodi
Ne skrbi vse bo super potekalo.Mi imamo 10 otrok v 10 letih in od tega trikrat dvojčke,pa sem še kar navdušena nad dvojčkiuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
10.1.2008 11:31:42   
Amelia
Vsem puncam hvala za spodbudne besede, saj sedaj mi je že lažje ko je prvi šok mimo, mah valjda da bo šlo.

Dodi, vama pa kapo dol za 10 otrok!!!ČIST NOROuser posted image ČESTITAM!!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
10.1.2008 11:39:03   
sayuri
Amelia, jst sem prepričana, da se zmore, kar se hoče. user posted image user posted image user posted image

Bova že sfolgali, a ne? user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 12:53:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
11.1.2008 10:53:38   
tatam
Sama imam leto dni stara fanta,prej pa fanta 7 let in punčko,ki bo letos 9.
Ko sem zvedla,da bosta dvojčka,je tudi mene panika kako bom zmogla ipd...Pa vse gre!Malo manj časa je za velikidva,kar pogrešam!
Dojit pa se da tudi oba naenkrat.Pri nas ni bil noben ravno potrpežljiv,ko je bil lačenuser posted image Na začetku je težko s pristavljanjem in nameščanjem,kasneje gre ko urcauser posted image Mi smo se lepo dojili do 11.meseca!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
16.1.2008 17:16:53   
SISI25
No pri nas je bilo tako, da ponavadi ko se je eden zbudil se je tudi drugi. Ko je eden jedel je hotel tudi drugi. Ponavadi sta hotela oba vse takoj. Drugače je bilo dretja še pa še. Ampak se navadiš. In res je, vse zmore. Itak se mora user posted image .

Mene je bilo tako strah. Sploh ker sta bila to prva otroka in nisem imela prej niakkršnih izkušenj in sem mislila, da še tako enega ne bom znala kaj šele dva, ampak se vse navadiš in gre potem kot po tekočem traku. user posted image

Glede potrpežljivosti pa je bilo tako, da dokler sta bila res majhna ni bil nihče kaj preveč potrpežljiv. Potem pa se je z meseci (no bolj po enem letu) res zgodilo, da je eden hotel bili vedno za vse prvi, drugi pa je čakal in še zdaj je tako. In tudi, če hočem da bi drugi bil prej na vrsti (npr. obuvanje...)reče, da bo počakal (tako da imam že kar slabo vest).

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
24.1.2008 21:39:23   
Amelia
No, 9.1. me je skrbelo kako bom zmogla 2 rihtati, sedaj pa imam: v ponedeljek na UZ se je ugotovilo, da se eden fino razvija, srček bije,... t drugi se je pa nehal razvijati, očitno se je samo vgnezdil, potem pa nič več naprej.

Občutki so mešani, po eni srtani razočaranje, ker sem se psihično že čisto pripravila na dva, po drugi strani bo pa zame lažje vse skupaj, tako da sem OK, sem vesela da je vsaj z eim vse OK. Sva imela pa umetno oploditev in imava še 5  zamrznjenih zarodkov, tako da upam, da nama bo uspelo priti do dveh zdravih otrok.

Držte se punce.

(odgovor članu SISI25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Skrb zaradi dvojčkov
25.1.2008 9:09:59   
GoYa
Amelia, žal mi je. Ampak narava poskrbi za to, da je vse prav. Verjemi, da je bolje, da se je to sedaj zgodilo kot, da bi bilo kasneje kaj narobe, pa da bi še drugega user posted image  kaj ogrozil.
In seveda boš prišla do dveh zdravih otrok. Tudi če ne bo noben od pingvinčkov tak borec, boš šla pa ponovno v postopek. Saj veš, redke so tiste, ki jim rata v prvo.
Drži se in lepo nosečnost naprej z enim user posted image  ti želim.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?