Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 11.1.2008 17:19:33
|
|
|
|
vanesa24
|
Jst sem dobila prve strije po trebuhu v 28.tednu nosecnost. Do poroda sem imela ze cist prekrit trebuh s strijami . Po porodu sem jih dobila se enih par po stegnih. Sm se mazala in ni nic pomagalo. Po moje je vse odvisn kok mas prozno kozo.
|
|
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 11.1.2008 17:37:48
|
|
|
|
gagy85
|
po trebuhu nimam nobene, sm se mazala celo nosecnost k zmesana,.. po porodu k sm mau skup zlezla so se pokazale po stegnih in po riti, tm k se nism niti mau mazala
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 12.1.2008 0:02:15
|
|
|
|
TheAngel
|
Mazala sem se vsak dan 2 X. Zjutraj in zvečer od nekje 3 meseca nosečnosti dalje. Zredila sem se nekje 14 kg pa vse večinoma v trebuh, ki je bil res XXL. Nekje 2 meseca po porodu pa na stegnih te ogabne sovražnice... pa je kar je
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 12.1.2008 0:06:38
|
|
|
|
Marogica
|
Jih nimam, pa čeprav sem se v obeh nosečnostih zredila za 25 kg. Aja, pa mazala se nisem. Sreča pač, z elastičnostjo kože..
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 12.1.2008 9:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
2 nosečnosti v prvi 22 kg gor v drugi 18. nobene strije, skor nič mazala!
|
|
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 12.1.2008 9:01:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
mazala sem se z mandljevim oljem, dobila sem 2 striji na dojkah, kateri skorajda nista vidni
|
|
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 12.1.2008 9:25:10
|
|
|
|
lunca2
|
Jaz nimam od nosečnosti nič strij. Nekaj časa sem se mazala ampak mislim da to ne preprečuje strij.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: ali ste (in kdaj) dobile strije??? 12.1.2008 10:34:15
|
|
|
|
katee
|
Jaz sem se mazala od 13. tedna dalje in nisem dobila nobene strije. Sem res zelo vesela.
|
|
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?