jana84
|
vianne...mislim, da modrček ne bo ublažil nastanka strij...Saj veš da nastanejo zaradi hitrega raztezanja kože (to se zgodi, tudi če se zelo hitro zrediš npr.) Če pa maš malo manjše prsi je logično, da so ti sedaj začele rasti in si boš verjetno res počasi mogla umisliti kakšen modrček, vsaj športnega! Ker drugače se ti bodo povesile...Kar pa ni najbolj lepo kaj ne? Jolly...imava svoj vhod in še ene notranja vrata ki vodijo v hišo (prej smo imeli tukaj, kjer sva sedaj midva kaščo in sestra je imela sobo, tako da so bila to povezovlana vrata med dvema nadstropjema)...Zaklepala pa jih ravno ne bi, ker se mi ne zdi prav, kajti del nadstropja (mansarde) uporabljamo vsi, ker imamo tam pralni stroj pa prostor za sušenje perila, likalnico, savno...Bi zelo rada uredila vse brez kakšnega zaklepanja in potem zvonjenja, ko bi moja mama hotela meni it zlikat hlače...upam da bomo nekako rešili...Ker mi gre res počasi že na živce, potem pa se preveč razburjam...in vem da to ni dobro za našega malega, vendar tako je...uf... no, ravno sedaj sem govorila z mamo, ki je sestro peljala v porodnišnico (ima za rodit komaj sredi junija), ker jo je trebuh konstanto bolel in take finte, naša G pa danes ne dela. No in je ostala v porodnišnici, ker baje da se že pripravlja na porod počasi...No, saj ji je G že od 3 meseca naprej govorila, da bo rodila ful prej...Tako, da jo moram popoldan kaj poklicat, ker boga ne bo imela kaj početi tam cel čas...Saj se mi prav smili...Ravno prejšnji teden sva govorili, da ona že ne bo ostala v porodnišnici preden bo rodila...Na zdaj! lp jana
|