timnala
|
Ojla ! Vidim, da se vam dogaja..sploh tebi Stunfek in upam, da ti mala hitro ozdravi in se ti odpocijes! Da vam povem, kaj se je meni zgodilo - do sedaj nisem imela enih problemov nosecnosti - vitalna, aktivna, energije vec kot prej (moj mi celo rekel, da sem noseca malce za zraven) - in sem videt pretiravala.. prejsnji vikend bla na morju, skoz pokonci pa hodila v breg kr parkrat pa itak mi ni bil problem, prisla v nedeljo domov, pospravila celo stanovanje, v ponedeljek, torek in sredo pa bla na sihtu in prsla ob pol 5h domov pa spet neki brkljala in delala sabeso (bezgov sok)..bla na nogah do 11h zvecer pa pol spat do 6h pa na siht..v sredo zvecer sem hotla ta sok koncno naredit do konca in sem dvigovala iz stojecega polozaja tezke posode in vlivala v steklenice..in pridem v cetrtek na siht, grem na wc na vlko potrebo in me je skoraj kap, ker se mi je kri ulila..itak je bil ful sok in to - ker ce se ti to naredi prej, ne recem, da ni grozno, ampak vseeno si bolj navezan na dete, ce ga ze cutis in se ze bolj aktivno pripravljas na njegov prihod..v glavnem morala sem v bolnico, kjer sem bila 2 dni - so mi naredili ultrazvok in niso nikjer nasli vzroka krvavitve..niti po tistem zjutraj nisem imela kapljice krvi izcedka, kar je menda dobro, mali pa tudi binca..tak da lahko recem samo hvala bogu in da mi je bilo to ocitno majhno opozorila, da se morm mal brzdat in pocivat, ker sem le .. Tezko mi je sam to, ker se mi zdi, da bom od zdaj naprej ful previdna za vsako stvar in sam razmisljala o vsem a to lahk, al ne..kaj pa to lahko delam ali ne..prej je blo pa vse BP... v glavnem zdaj sem doma in upam, da bo do oktobra vse dobro.. pozdravcke vsem, pocivajte in uzivajte v bincanju vasih !