Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, sem klicala za AC pa še ni izvidov, je rekla v torek, takrat bo že 26 dan
zmeri slabš in slabš...
Petrca* (3
3
) pr. 19.06.08
LJ 31 let
(
- Sven ali
mi celo rekel, da sem noseca malce za zraven) - in sem videt pretiravala.. prejsnji vikend bla na morju, skoz pokonci pa hodila v breg kr parkrat pa itak mi ni bil problem, prisla v nedeljo domov, pospravila celo stanovanje, v ponedeljek, torek in sredo pa bla na sihtu in prsla ob pol 5h domov pa spet neki brkljala in delala sabeso (bezgov sok)..bla na nogah do 11h zvecer pa pol spat do 6h pa na siht..v sredo zvecer sem hotla ta sok koncno naredit do konca in sem dvigovala iz stojecega polozaja tezke posode in vlivala v steklenice..in pridem v cetrtek na siht, grem na wc na vlko potrebo in me je skoraj kap, ker se mi je kri ulila..itak je bil ful sok in to - ker ce se ti to naredi prej, ne recem, da ni grozno, ampak vseeno si bolj navezan na dete, ce ga ze cutis in se ze bolj aktivno pripravljas na njegov prihod..v glavnem morala sem v bolnico, kjer sem bila 2 dni - so mi naredili ultrazvok in niso nikjer nasli vzroka krvavitve..niti po tistem zjutraj nisem imela kapljice krvi izcedka, kar je menda dobro, mali pa tudi binca..tak da lahko recem samo hvala bogu in da mi je bilo to ocitno majhno opozorila, da se morm mal brzdat in pocivat, ker sem le