M_mojca
|
Živjo srečke !!! Najprej hvala za dobrodošlico! No, pa je še en pregled mimo! Z našim fantom je vse uredu, pridno raste in se razvija, težek je malo čez 1kg, srček pa mu močno bije Juhuuu, vse je uredu! Pa tudi matrenični vrat imam dolg 4,5cm, zato me ni več tako strah, ko me včasih kr močno dol tišči. Ja, pa obrnil se tudi še ni - ima glavico zgoraj. Upam da se bo kmalu! Samo če jih nebi jst slišala od ginekologinje....mogoče se kateri svita ali pa tud ne.... Ja, pošteno me je okregala, da se preveč redim, in mi je rekla da bo to kr malo kritično na koncu... Sej sama vem da sem se veliko preveč že zredila (15kg ), a ne vem kaj lahko zdaj sploh nardim???? Ja ja, po toči zvonit je prepozno - to mi je jasno, a vseeno....?! Hujšat ne smem (ŠE!!), jest morem vse, zato sm malo zmedena. A grem lahko na orbitrek? Ma katera izkušnje? Pred zanositvijo sem intenzivno telovadla, potem pa vse opustlia zaradi strahu, da nebi blo kaj narobe. No, tega se pa nism spomnila da bi vprašala Mogoče kak drug nasvet?? Razen tega pa ni nič kaj novega. Pri nas je oblačno, mrzlo in piha kot sam !! Aja, naslednji pregled mam 19.8. in ga že zdaj komaj čakam (izjema je tehtanje )!!! Če bom mela srečo in ne bo padal dež, grem malo kasneje na sprehod:) Lepo se mejte, veliko se smejte pa ne pozabite da je optimizem najboljše vodilo skozi prepreke!