Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
., pa ni bilo dosti prekuhavanja. Zdaj se zdi tudi meni smešno, takrat pa sem bila prepričana, da je tako prav in pika. 
uni pa so zato tam da ti pomagajo
jaz bi jih vse peljala v avstralijo....da vidijo kaj je čisto mesto in kultura vsega pluvanja po tleh, lulanja za vogalom, metanja smeti po tleh, itd da ne naštevam tam lepo za vse dobiš vissoookooo kazen ravno tako za vožnjo...vozijo po omejitvah....skoraj noben ti ne trobi če tkoj ne spelješ na semaforju tukaj ti že j...m...
je pol ..in dobim priblisk da sem ga pa zjutaj mogoče na strehi avtomobila pustila k sem tamalo vezala v sedež....kličem grem od naše hiše do prvega ovinka nič..telefon zvoni a sliši se nič
. Ki pa ga je že nekako izbral...samo "dodelati" ga mora...no tako je rekel
!
v stanovanju..so mi dans mal prisli pomagat par stvari prestavit (bo
bolje .. tiste ki smo pa malo bolj energične pa naj tako ostane a ne?