Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

jaz npr. pa mislim da je 6...hihihi. Le zakaj, a ne?
lani avgusta sem imela ss, no tko da bo zdej razlika 3 leta, kaj je boljš pa sploh ni važno al razlike 5 al 1 al 4 leta sam da so vsi zdravi če pa otroci grejo skup pa je po moje odvisno od karakterja osebe, jaz pa brat sva 4,5 leta pa se nisva mogla nikakor ujet v otroštvu, soseda je mela enako razliko pa sta bla skupi non stop, druga je mela razliko 16 mesecev pa se tud nista mogla videt sta se rajš igrala z drugimi je pa res da je v mestu mal drugač kot na vasi
grem najraje kar spat. ta mala se je šle zdele k sosedovi punci igrat in grem res kar malo počivat.
je velik 3,2 cm in je že pravi korenjak
Petrca* 2.pr
. A zdaj ko bi mi mogli naredit, pa ga nisem dobla na telefon cel teden, zato sem včeraj poiskala veze na "vrhu" in jutri že grem v bolnico na sprejem. Ne bodo mi naredili cerklaže, ker je baje to zastarela tehnika. Vstavili mi bodo neko mrežo, oz nekaj povezano z mrežo
. Glavno da bodo. Torej jutri držite pesti zame.
hočem dat gor popravljen seznam pa mi non stop piše en error vse popravim in dam potrdi pa mi napiše error k bi enga
veselo bije in ginekologinja mi je rekla, da je čisto točno tolko zrastev od zadnjega pregleda, kot bi mogel. Ampak vseeno... Malo me tolaži to, da sem še mlada (23 let) in je zato možnost kakšnih kromosomskih nepravilnosti dosti manjša). Ah..komaj čakam da pride petek in bom lahko potem (upam) sproščeno uživala v nosečnosti.
Saj na splošno sem optimistična, potem me pa nekaj prime in kar jokam in si mislim, da bo ziher kaj narobe, ker pač skoz gre nekaj narobe. Oh ja, oktober..komaj čakam