Veki_222
|
Ojla, punce! Kar se tokse tiče, jaz sem kar vesela, da sem jo že prebolela in da sem to izvedela že zelo kmalu - da sem lahko jedla na kile regrata ... Tudi zdaj v bistvu jem čisto vse, razen pohanega osliča oz. rib, sploh ne vem zakaj, ampak so se mi zagabile. Prej sem jih imela pa tako rada Res čudno, noseč bit Ja, pa po čokoladi mi je slabo, še dobro, ker drugače jo imam zelo rada! vianne, tale tvoj seznamček je pa res taprav, jaz se z minusi sploh ne obremenjujem, to paše zraven. Janji sem že napisala ZS, stara sem 29 let (oz. bom zelo zelo kmalu) in sem iz Trbovelj, kjer bom tudi rodila. No, še tukaj moram javno pohvalit našo Janjo27, ki je res res res pridna, da podpira našo lenobo in ažurno ureja seznamček nas oktoberčic! Imam pa eno vprašanje za oktoberke, lastnice psov. Doma imamo 7-mesečnega rotvajlera, ki je zelo prijazen, ampak tudi živahen. Že dvakrat se je naredilo, da mi je skočil na trebuh. Mislite, da lahko to kaj škoduje ? Upam, da ne, ker sem se tako navadila nanj... Lp, V.