Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Čestitam!!! Želim vama, da bi bila nosečnost lepa in bi končno dobila zdravega .
Še ena povezava s teboj oz. vama. Tudi midva se intenzivno trudiva od maja 2005, imam PCO, preveliko telesno težo in večne borbe s kilogrami, neredne cikluse, za seboj PCT, HSG, klomifen in laparo, pa žal še ni uspeha. Ampak tvoja zgodba mi da še več upanja in zagona, da bo nama tudi uspelo. Hvala za spodbudo in novo upanje. Pa srečno.
še ena s podobno zgodbo... pa tudi še brez uspeha... ČESTITAM!!!! take zgodbe so vedno balzam za oči in ušesa!!!!
Ob branju tvoje zgodbe, sem podoživela moj september, ko sem zagledala tudi sama po dolgem času
Želim ti veliko lepih trenutkov v nosečnosti, čuvaj sebe in in želim ti, da sedaj ta pravljica kar traja in traja vse tja do poroda in potem naprej. Pusti se razvajati in uživaj. Čestitke tudi bodočemu očku.
Iskrene čestitke...tudi sama sem avgusta dočakala nemogoče in to po 5 letih!
Želim ti lepo, brezskrbno, mirno in zdravo ...pa naj te branje RR ne obremenjuje preveč! Vsaka je drugačna, enkratna - UŽIIIIIIIIIIIIVAJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
Amor real, iskrene čestitke Ko sem brala tvojo zgodbo, so me kar solze oblile. Še enkrat čestitke tebi in bodočemu očku, pa srečno in čimbolj mirno ti žrlim. Pazi nase in na svojo pikico.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?