Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
men je edino danes mal slo na kozlanje ko sem mogla moji macki wc cistit.... al je pa glih takega ven spustil (smrdecega) al kaj men se je zdelo ko da mi cele obleke smrdijo.....bjek
celo zdelo se mi je da mi se macka mascuje da je spuscala vetrove potem.... ce bom bo to smrdeco nalogo opravljal moj dragi moz hahah (sem zleht ne )
mene tut hrbtenica ta mesec boli, pa sem mislila da mal fantaziram vceraj sem sla zdravniku in mu pojamrala on pa men takoj napotnico za rtg hrbtenice a boli me sam spodnji del. jaz sem mislila da me zdaj boli zaradi tega ker sva z mozem bila na dopustu in sva menjala posteljo......iz mekhne na tdro.... eh moje fantazije. athina je nekam neucakana :) jaz mal upam no nekak kot da nocem opazit kake znake. vse jemljem z rezervo.
Ja, Reny, res sem neučakana :-) Nincrli - nekatere vejo že takoj, še preden jim test pokaže ... je pa res, da so ti znaki lahko tudi malo (ali zelo) namišljeni ;-) psiha dela svoje ...
Kolkr vem iz izkušenjs vojih nosečih priateljic, je bil za veino prvi znak izostanek M!!! Šele potem je prišla slabost in vse ostalo ...
Oj! Mene so tud bradavičke ful bolele, na WC sem hodila zelo pogosto, v jajčnikih me je zbadalo, kot da bom dobila menzo. včeraj me je začelo boleti grlo, danes pa sem naredila test in je pozitiven . Hura! Sedaj pa čimprej do gineka!
Oj! Mene so tud bradavičke ful bolele, na WC sem hodila zelo pogosto, v jajčnikih me je zbadalo, kot da bom dobila menzo. včeraj me je začelo boleti grlo, danes pa sem naredila test in je pozitiven . Hura! Sedaj pa čimprej do gineka!
Čestitke Pinika ... bravo!!! Upam, da pridemo ostale kmalu za tabo
-čuden okus(kovinski) -nespečnost ponoči,utrujenost in zaspanost čez dan -povišana temperatura( 37-37.3 do 12.tedna) -prehlad -pogosto lulanje -boleče bradavice -nenormalen apetit,zbujala sm se full lačna -slabost ob čiščenju kopalnice(vonj čistil)
težko bi pa rekla kateri znaki so se pojavili pred in kateri po testu,ker je že nekaj časa minilo ...
Mene tudi že nekaj dni noge bolijo ampak od kolen dol, sem utrujena in imam malo vročine. Po moje bom spet kakšno virozo staknila. Po trebuhu me prav veselo šraufa, prebava je čist čudna do M pa imam še 6 dni. Glede na to, da na še ne delamo bom zelo (prijetno) presenečena, če smo vseeno kaj pridelali.
Athina in little angel, dobro vama kaže!!! navijam, da ni samo viroza ja
Mene pa zanima, ko pravite da s vas dojke bolele....a to samo bradavičke? Ker mene ponavadi samo bradavičke bolijo pred , ta mesec me pa ne, ampak samo ob strani, pa baje da so večje Bi to lah bil znak? optimist ja ane?
Athina in little angel, dobro vama kaže!!! navijam, da ni samo viroza ja
Mene pa zanima, ko pravite da s vas dojke bolele....a to samo bradavičke? Ker mene ponavadi samo bradavičke bolijo pred , ta mesec me pa ne, ampak samo ob strani, pa baje da so večje Bi to lah bil znak? optimist ja ane?
bubyka ... držim pesti zate ... to je tudi znak, itak upam, da kmalu ugledaš .
Jaz pa ne vem, kaj naj, a naj vzamem kakšno tableto zaradi vročine (je že 38,4) ali raje ne? Ne čakam je čez 2 dni ...
hihi, Athina hvala ja za znakec, lahko vse vzamemo, kar ni običajno ane
tudi zate upam da boš kmalu videla in da gremo potem vse za tabo
Joj čaki....38,4?? hm...a ni tko, da je v luliki malo višja T? Zdej če jo maš tam toliko, jaz še nebi tableta, če pa pod pazduho, oziroma pod jezikom, pol pa obvezno, ker to moraš že zbijat!
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*
*bubyka*- tudi mene že dobrih 14 dni ful bolijo dojke in sicer ob strani (bradavičke ne). Prejšnji mesec je bilo isto, pa se je vseeno prikazala. Tako, da se na te znake ne morem zanest. Mam še približno 5 dni do M (ker nimam rednih ciklov pa nevem točno). Mam pa že 3 dni občasno krče v spodnjem delu trebuha in mislim, da se ta obisk res najavlja .
IZVIRNO SPOROČILO: *bubyka*
*bubyka*- tudi mene že dobrih 14 dni ful bolijo dojke in sicer ob strani (bradavičke ne). Prejšnji mesec je bilo isto, pa se je vseeno prikazala. Tako, da se na te znake ne morem zanest. Mam še približno 5 dni do M (ker nimam rednih ciklov pa nevem točno). Mam pa že 3 dni občasno krče v spodnjem delu trebuha in mislim, da se ta obisk res najavlja .
Eh, pustimo se presenetit!
little angel in Athina, *bubyka*- za srečo!!!!
Uf, joj- kaj sem zdaj to naredila? Tak je to, če nisi preveč vešč tega tipkanja na RR, a ne?
aha...tako torej...bemtiš....hvala Oaza Potem je midve nekako enako ne pričakujeva! Tudi jaz imam zmešane cikle Ja veš krčki so lah tud znakec ane....baje da je nekatere nako zvijalo kot pred , pa so bile nosečke. Tako da naj ti ne vzamejo optimizma
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?