Anonimen
|
Ojla punce, se na vsake tolko časa, ko grem na net pokukat julijčke2007 komaj, komaj prebijem čez poste... Jah kol'k lepo rastejo tile naši pikci... Nekatere imate že prave" fante" in "dekleta".... Naša Milla je ena takšna prava lenobica, vedno umirjena, zamišljena, vse je potrebno počasi pregledat, nič hitet... Tko čisto po atijevo... Če jo primerjam s starejšo pupo sta si res zelo različni. Starejšo ni zanimalo nič, vse samo sekundo ali pol, v vozičku ni zdržala 5 minut... Milla pa vsako stvar, ki jo prime, jo pretipa in obrača na tisoč in en način, ko se zbudi se lahko v posteljici zamoti še cele pol ure sama in naslednje pol ure z starejšo pupo... Podobne sta si le v pasenju kravic, nobeni niso (bile) ljube... Je pa prejšnji teden naša pika prvič začela uporabljati prvo pomensko "besedo"... Sem bila važna kot 100/h, ker sem bila prepričana, da s svojim "ma-ma-ma" kliče mene, no in se je potem izkazalo, da je to beseda za zizo in nič drugega.... Smo sprva mislili, da to vključuje tudi flaško in sedaj se, predvsem popoldan na vsake pol urce dere "amamamama"... Kobali se z hrbta na bok, včasih tudi na hrbet, obratno pa pač ne, ker kot sem rekla, kravic ne mara... Za sedeti ji pa še malce manjka, ob podpori ja, drugače pa sama pa le kakšno minutko ali dve. No pa še jaz pripenjam par slikc naše pupe N*2 in umetniški podvig naše starejše. 1. Milla stara 5 mesecev in 1 teden: 2. Milla stara 5 mesecev in 3 tedne 3. Milla bere 4. Risbica "ta velike" Sponge bob" ter rožice za vzgojiteljico Ružo: Tkole sedaj vas spet mal preberem. Imejte se lepo in cartajte naše julijčke.... Lep dan...
|