špelin@
|
jana81, veš, tudi sama sem dala skozi nekaj "prigod" mojega ... Ne bom nikoli pozabila, ko je šel enkrat pred dolgimi leti s sodelavci na smučanje (šli so z avtobusom iz LJ) in sva bila zmenjena, da ga pridem iskat. Šli so še na večerjo v Radovljico in jaz dobim SMS, naj kar štartam od doma, da bodo kmalu v LJ. No, ko jaz že sedim v avtu na parkingu pred firmo, dobim en čuden, skropucan SMS, ki sem ga komaj dešifrirala Skratka: še vedno so žurali v Radovljici Jaz sem šla medtem še na kavo v en kafič, kjer so me oblajali vsi lokalni pijančki , potem še v McDonalds jest in spet čakat Po štirih urah se avtobus končno pricijazi in ven se zlije trop dedcev. Vsi so me pozdravljali, moj pa je bil tako nalit, da me ni niti spoznal in je šel direkt mimo mene O mojem besu raje ne bi... No, na srečo so tisti časi mimo Mi pa na kraj pameti ne pade več, da bi ga kdaj zaradi pijače hodila kam iskat - če gre na pivo s kolegi, naj gre zaradi mene potem kar na vlak Na srečo je toliko odgovoren, da pod dozo (pa magari gre za eno pivo - sploh na prazen želodec) ne vozi ok, dovolj o tem. aurora28, tudi midva sva 7 let narazen IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Em.....drugače pa komaaaaj čakam na srečanje!!!!!Hm, občutek imam, da bo to čvek, čvek in še enrat čvek!!!!!!
|