Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

imen pa iz preventivnih razlogov raje ne bom pisala...
)+2 dcl olja +cca.10 kg moke-----mešaj 20 min. (najmanj)--testo naj bo fajn mrzlo in ga dajte v hladilnik (jaz oblikujem hlebčke in mamo take posebne "lodne",ki se samo nalagajo eden na drugega)v neprodušno posodo,pomazano z oljem,da ga lahko kar vzamete ven-ker takoj,ko se nekje pretrga,se ne bo tako enakomerno kipnilo.....ker je testo zelo mrzlo,pa tud sol prej dodana in ne potem v moko, nardi svoje-testo bi naj se malo dvignilo šele med peko,kar pa tud poskušamo doseč z čim višjo temperaturo--ena klasična pica je 30 dag testa,tako da zaen pekač mislim,da bi bilo dovolj pol kg moke-kar znese potem dobre 4-5 gr
kvasa samo!!!!!--pol pa res ne more kam dvignit testa--je pa tud res,da mi pečemo na 360 °C 3-4 min.in se testo sam zapeče in nič ne osuši.Kot sem že zadnjič omenla,je najboljša pica iz testa,ki je en dan počivalo v hladilniku na 2 °-- 4 °C.
to je pa komplicirano-bom rajš priška k tebi v Črno na pico.
.Bom ti pa povedala,ko bom kaj novega vedela
dobro jutroooooooooo....je že daleč tega,kar je bloa zdej imam malo mira ...noč je bila katastrofa...sem pa gledala...spodnje trojke na obeh straenh hodijo ven...in pol ni čudno,da ima vročino in tečnari ponoči ...nič,se grem zrihtat,da grem malo ven...danes smo same,ker je šel na seminar v lj
nam pa nič zobki še ne nagajajo -pa se mi zdaj nekaj na 1 zbuja

