|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
24.1.2008 15:11:31   
tany83
Ja zato ja.. ker njemu se zdi tko samoumevno, da lahko se mal pocakam, jaz pa trpim kot user posted image ... kot, da je edina zobrca v celi Dominikanski, je ze red, da je fuuul dobra... sam mene tko fuuul boli...

ja, kar nej klice... sej je fuuul prjazen in vem da se sekira...popldne bo magicno, jaz bom stokala kako me boli in on me bo gledal tko nebogljeno, ker ne bo vedu kaj narest...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 701
24.1.2008 15:13:30   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

Ma kje pa drugače nakupuješ hrano? A maš zraven sebe kako štacuno? Al sam user posted image user posted image user posted image ??

nej sej  to mas, tle fuul velike superje, na vsake 2 metra... sam sem hotl rect, da za obleke je meni boljse Santo Domingo, ker je tko nekak kot pr nas Ljubljana, mas vec izbire... hrana pa nima veze kje kupis...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
24.1.2008 15:13:42   
binica
Ja ja, to mu bo pa najhujša kazen, pa še iz user posted image  ne bo nič user posted image
Boš vidla, kako boš potem hitro na vrsti!

Ma kaj hudiča te lahko boli? A si imela že prej kake probleme z zobmi ali je to nekaj novega?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 703
24.1.2008 15:15:18   
binica
Ma a je to drugače kaj nevaren kraj ali lahko normalno sama šetaš naokrog? Kako to, da ne greš nič na plažo ležat, ko imaš dopoldneve fraj?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.1.2008 15:16:09   
tany83
Na user posted image  pa lahko kar pozabi...

ma ne, nisem mela problemov prej.. po moje je en zob slab in mi ga more zobar pozdravt.. sej bo.. bom pila tiste tablete, k so kot en antibiotik, ter se neke vitamine kao za zob in pol bo kar bo, jutri pa grem na vroci stol...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 705
24.1.2008 15:17:20   
spps
vrjemi,da se ti bo poskušal odkupituser posted image  mogoče ti bo pa kaj lepega kupil,da ti bo mal olajšalo bolečineuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 706
24.1.2008 15:18:16   
binica
jaz sploh ne vem kako bi se v lekarni zmenila za kaka zdravila.... v italijanščini mi še nekako gre, ampak v angleščini user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 707
24.1.2008 15:18:57   
tany83

Ma a je to drugače kaj nevaren kraj ali lahko normalno sama šetaš naokrog? Kako to, da ne greš nič na plažo ležat, ko imaš dopoldneve fraj?

ne ni nevarno, je fuuul varno... ne grem, ker se mi sami ne da.. in ker mava sam 1 avto in s tem gre on delat... bi se mogla s taksijem odpravt, sam tle je sam moto taksi, kamor sva midva, ker sva tko mal nad mestom, je eno tako lepo naselje, si mores taksi narocit... ma se meni res ne da in pol sem raj tle v stanovanju.... sej ko ma on fraj pol pa greva lezat na plazo.. itak jo mam skoz na dosegu roke in zato me niti ne mika tolk...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
24.1.2008 15:21:27   
tany83
ja sigurno mi bo kej prnesu, k ponavadi mi kej ja... sam upam, da ne kake tortice, ki jo mam ponavadi rada, sam zdej je ne morem jestuser posted image ...

ma jaz posljem mojga v lekarno, sicer pa jaz govorim anglesko in spansko tud zadost, da bi me razumeli kaj hocem...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 709
24.1.2008 15:22:51   
binica
a imaš daleč plažo od doma? iz slik namreč ni čisto razvidno....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 710
24.1.2008 15:24:55   
spps
lepo bodita,grem jaz do frizerja,da spet mal spremenim barvouser posted image  tako dolgo se že barvam,da sem že skor pozabila kakšna sem naturuser posted image .
ajd mejta se!
tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image  da bi te čimmanj bolelo

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 711
24.1.2008 15:26:05   
tany83
ne nimam dalec, oz odvisno na katero plazo zelis, najbljizja je kako 5 min z avtom... ce bi sla pes bi v 30 min prsla....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 712
24.1.2008 15:27:34   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

lepo bodita,grem jaz do frizerja,da spet mal spremenim barvouser posted image  tako dolgo se že barvam,da sem že skor pozabila kakšna sem naturuser posted image .
ajd mejta se!
tanyuser posted image user posted image user posted image user posted image  da bi te čimmanj bolelo

lepo se imej...user posted image user posted image user posted image

jaz bom sla drug teden k frizerju.. bom tud barvo spremenila...

papa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 713
24.1.2008 15:32:26   
binica
Uživaj še zame!!!
Pa jutri javi kaki bodo rezultati...

Tany a se boš res pobarvala v rjavo?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 714
24.1.2008 15:51:13   
_ancica_
holja punceuser posted image Vidim, da ze pridno klepetate!

Joj boga tany, zakaj pa ne gresta do kakega drugega zobarja, ce tista nima casa? To pa res ni fajn, da mors se en dan cakat user posted image Pa si vsaj lahko spala?

soncnica...ti bom zdaj fotke poslala. user posted image Glede cen pa...niti ni tako drago, kaj pa vem, zdaj sem itak ze pozabila slovenske cene. Je pa tko, midva greva ponavadi enkrat na teden v stacuno in dava priblizno 100dolarjev (to naj bi blo okoli 17 jurjev)...vcasih dava tudi manj, odvisno kaj rabiva. Cunje se tudi da dobit kar poceni, je pa cisto odvisno kam gres nakupovat. Za telefon, tv in internet dava na mesec malo cez 100 dolarjev. Kaj je se tazga...se niti ne spomnem user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.1.2008 15:53:15   
binica
O ancica, si se zbudila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je kaj danes vreme? A še sneži? Sem videla, da si se včeraj odpravljala na sprehod user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.1.2008 15:59:44   
_ancica_

Uh, kako je težko vse za nazaj prebrat, ko pa ste take čveke user posted image user posted image user posted image  Tudi pri nas v Kopru sije lep sonček, tako da se bom odpravila ven na en user posted image ... pa morda še v kako kavarnico skočim na eno user posted image . Joj, komaj čakam pomlad, ko zunaj sonček sije in so vsi polni energije (pa še rima se).

Ancica, kdaj se kaj vreme popravi na tvojem koncu? Mislim na tako spomladansko..... A nam lahko zaupaš kje si tvojega user posted image  spoznala? Jaz sem mojega v menzi user posted image user posted image user posted image

svojega sem spoznala na internetu...tam na enem forumu (oba poslusava enako muzko), je bilo cisto naklucje. Sva se zacela pogovarjat po messengerju in cez kako leto sva se odlocila osebno spoznat user posted image user posted image smesna zgodbica! On je bil takrat v Torontum ko sva se spoznala, potem je sel v Kolumbijo koncat studij, cez eno leto pa sva se dobila v Torontu (pri njegovih starsih). Potem je on prisel k meni v Slovenijo za 3 mesece, po treh mesecih sva se skupaj vrnila v Toronto in ostala tukaj user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.1.2008 16:01:03   
_ancica_

O ancica, si se zbudila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je kaj danes vreme? A še sneži? Sem videla, da si se včeraj odpravljala na sprehod user posted image user posted image

danes je kar lepo zunaj...nic vec ne snezi. Ja, vceraj sem sla na sprehod, pa sem se po 20 minutah vrnila, ker mi je rit zamrznila user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.1.2008 16:08:38   
binica
Ma svašta, potem res drži, da se je možno zaljubit na daljavo, ne da bi se prej videl?? Sam verjetno sta si kake slikce pošiljala preden sta se videla, a ne?

Ena moja prijateljica se je tudi zaljubila na tak način in sedaj živita skupaj, sam sta oba iz SLO. Je rekla, da ko ga je preko neta spoznala ji je bil tako všeč, da jo sploh ni brigalo kako je fizično izgledal...

A sta poročena?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 719
24.1.2008 16:17:56   
_ancica_

Ma svašta, potem res drži, da se je možno zaljubit na daljavo, ne da bi se prej videl?? Sam verjetno sta si kake slikce pošiljala preden sta se videla, a ne?

Ena moja prijateljica se je tudi zaljubila na tak način in sedaj živita skupaj, sam sta oba iz SLO. Je rekla, da ko ga je preko neta spoznala ji je bil tako všeč, da jo sploh ni brigalo kako je fizično izgledal...

A sta poročena?

ja midva sva se takoj vidla...sva oba imela kamerco, tako da ni bilo problema. Na zacetku je slo bolj za prijateljski klepet, potem cez cas pa vec kot to. Je bilo pa tezko, oba sva cutila nekaj, pa je bilo tezko govorit o ljubezni, ker se osebno nisva poznala. Potem ko sva se pa prvic videla je bilo pa noro user posted image
Porocila sva se pa 30. marca lansko leto, tako da bo kmalu 1 leto user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.1.2008 16:23:15   
binica
Ma svašta, res lepo!

Včasih me prime, da bi se tudi jaz kam preselila. Vedno sem sanjala o kaki Ameriki, čeprav jih veliko pravi, da se v Avstraliji in tudi v Kanadi zelo lepo živi. Edini problem je ta, da sem ful družinski tip in si ne predstavljam kako bi bilo živet daleč od mojih.... še sedaj se vsaj 1x na dan, če ne več, slišim z mojo mamo user posted image .

Kako je pa kaj s prijateljstvi - a ti je (pa Tanji tudi) uspelo navezat s kom stike, da bi se lahko o kakem prijateljstvu govorilo? Ali je to problem?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 721
24.1.2008 16:38:48   
_ancica_
joj, ze tretjic pisem ta post (neki me za**** povezava) user posted image

sem samo hotla rect, da jaz ne bi sla zivet ven iz Slovenije, ce ne bi spoznala mojega dragega. Glede prijateljev tukaj pa...imam eno prijateljico, ampak zivi v Montrealu, kar je kar dalec, tako da se bolj tipkava kot kaj drugega. Moj dragi pa ima celo familijo tukaj, tako da nama ni dolgcas user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 722
24.1.2008 17:01:25   
_ancica_
Kje pa ste zdaj vse????!!! user posted image Jaz bi pa tok rada se mal klepetala! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 723
24.1.2008 18:51:03   
spps
eto mene od frizerjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 724
24.1.2008 19:04:04   
_ancica_
hej spps user posted image kaksno frizurco pa mas zdaj???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?