Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

samo bo kr hitr treba zrihtat, ker me tri tedne ne bo in potem imam samo se kak mesec casa. Kolk je pa pri teb kaj za placat? in kok casa traja? moj program traja 10 mesecev, od tega sta dva meseca praksa.
, seveda upam da je vse tako kot mora bit pa da bom kakšno slikico dobila na začetku sem dobila 4 zdaj pa že dolgo dolgo nič bomo videli.
Naš mali ima spet ful krče zadnje tri dni in zloo mal spi.pa še to spi bolj tko na pol. ma čist je bogi. se mi fuul smili.sam kaj ko mu ne morem nič pomagat. tlei čajčki in kapljice pa tko ne pomagajo kej dosti. za kratek čas ga mal pomirijo pol pa ovo na novo. upam,da ga bo kej kmal minilo. še dobr d mamva v pondelk svetovalnico. čeprov vem d tko mi ima kej dat. ja no,sej upam da bojo do takrat že minili. bogi je,ful se mi smili. še jst bi najraj jokala k ga vidm kako trpi. prej sem mu dala mal čajčka za pit in zdej je mal mirn in spančka.me zaima kako dolgo bo to. ma je čist bogi pol tut tko k nič ne spi. jooooj,vse bi nardila da mu ne bi blo treba tega trpet. včeraj mi je blo mal lažje ker sem bla na obisku,pa ga je teta mal pocartala,danes pa pride saestra na obisk pa bo spet aml laže. aha,spet se neki oglaša.,oram it.
sej bo!