Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sam , da dam jaz se mal piscancjega mesa na koscke narezanega in magi juhico v vrecki stresem noter, da ma boljsi okus...
. Mi je prav krulit začelo po ubogem trebuščku..
...
, me boš počasi prehitela. Ancica danes pa še ti, gremo punca.
, sploh če bo punčka, ker si jo od vekov veke želim in v sorodstvu je bla edina punca od mojega lubija sestrična pa tista je že čez 30 stara, ker se bo full vmešavala v vzgojo pa neglede če bom pri njej živela ali 100 km vstran, tako da tu bo kar pestro že vidim, ker jaz sem pa tudi tak človek ki pri tem ne bom popuščala predvsem zato ker bo otrok moj.
, ko je crknu. Ampak sedaj sem že pozabla na to,ker sem danes doživela nekaj čudovitega in sicer zjutraj sem delala test(M nisem pričakovala 30.1.)in zagledala
. Sem bila čisto paf (v pozitivnem smislu seveda), ker z mojim
, saj po drugi strani pa bila tudi jaz vesela če bi bila zdaj ura ok. 8. Tako da dobro jutro pa lepo se mejte če se katera zdaj hitro javi si lahko še kaj napišemo mam še malce časa, še mojega lubija ne bo tako hitro domov danes. Tako da klepetulje na plan
in zdravo
...
Danes je sicer kar soncno, ampak snega je ogromno. Komaj cakam na pomlad, ker imam te zime ze poln kufr.