|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Črnci
27.2.2011 23:24:33   
deveta
Se bom vrnila k vprašanju avtorice teme.
Rek, da imajo črnci večje, naj bi bil resničen. V živo nisem videla pa še nobenega. Govori se o povprečju, povsod so izjeme.
Torej gre za dejstvo in ne rek. Črnci, belci, azijci,... vsi smo ljudje iste vrste. Vendar med nami je kljub temu nekaj malega genske razlike. Nekatere so že na daleč opazne (barva kože, oblika oči, barva las, telesna višina, oblika telesa...). Nekatere so pa očem skriteuser posted image . Ja črnci (ne vem če vsi, oz. vsa plemena, ali kakorkoli, saj so tudi med njimi razlike (kot med skandinavci in Italijani na primer, pa smo vsi belci)) nej bi imeli v povprečju daljše. Naj bi pa imele črnke v povprečju daljše nožnice od belk. Torej je vse genetsko pogojeno in prilagojeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Črnci
3.11.2011 1:08:48   
minimeme
Zanimiva tema...
Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi mela karkoli s pripadnikom druge rase... enostavno nisem imela nikoli toliko stika z njimi, da bi me dejansko lahko privlačili... dokler nisem na potovanju spoznala fanta iz centralne afrike... po nekaj dneh, so letele iskrice okrog naju (sreča da se ni kaj vžgalo)... zdaj "furama" long-distance in zapravljava velike denarje za letalske karte, dokler se ne dogovorima, kje boma živela... in lahko iz prve roke povem tako o dolžini kot vonju... oboje je res...  Že ko sva prvič plesala in sem ga začutila za mano čez hlače, me malce zaskrbelo kako bo, ko jih bo dal dol... user posted image
vonj pa je drugačen... takoj po tuširanju je kul, ampak če se malo zašvica ima precej močan vonj, ki ga še vedno ne znam opisat...zgleda delajo feromoni svoje... ker sem tudi prejšnje fante "zavohala"... ampak belci so imeli vsi približno enak vonj... moja trenutna čokoladna razvada pa precej odstopa od njih... vonj je bolj izrazit, močnejši, v glavnem drugačen in daleč od tega, da mi smrdi...

kar se pa tiče otrok, pa ko je zveza vsaj približno resna in se nam prižge materinski čut, začnemo vse razmišljat kakšni bodo zgledali otroci... (njegova usta in lasje, moj nos in oči, pa imamo popolnega bebeka) kakorkoli že, mešane rase so res luškane...

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Črnci
30.11.2011 10:58:25   
dreamhorse
Mmm, jaz bi tudi tako čokoladno razvado... z veseljem...

http://www.zastavki.com/pictures/1024x768/Men__003614_.jpg

http://jasonchristopher.com/blog/wp-content/uploads/2008/10/dramatic-lighting.jpg

http://hotchocolatefinder.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/06/061108.jpg


(odgovor članu minimeme)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Črnci
2.12.2011 2:29:57   
fery11
Ni odvisno od barve kože, niti od velikosti ampak od tehnike. Primer:
V gostilni za šankom se srečata Janez in črnec. Po nekaj kozarcih vpraša Janez črnca:
"Ali je res, da vi črnci boljše seksate od belcev".
"Ne, ne" pravi črnec "samo boljšo tehniko imamo".
"Kakšno?" ga vpraša Janez.
"Noter ga moraš hitro poriniti, ven pa zelo počasi" pravi črnec.
Janez zvečer z ženo preizkusi novo tehniko. Not ga hitro porine, potem pa počasi izvleče. Čez čas pa žena pravi: "Joj Janez, seksaš kot črnec!".  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Črnci
8.1.2012 23:21:36   
Klarita
Mmmmm jaz bi to čokoladico...

http://www.youtube.com/watch?v=_WamkRSDeD8    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fery11)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Črnci
13.1.2012 19:40:39   
Anonimen
Nisem s črnce, sem pa z enim - moj bivši, ki je imel res ful ogromnega, skoraj do kolen, pa ful debelega, da mu nisem mogla okrog s prsti... Ko sem prvič videla, skoraj nisem mogla verjet in me tudi, po pravici povedano ni mikalo... Prvič po seksu mi je tekla kri kot da bi sploh prvič. Ni pa bilo ne vem kako, je kak s povprečnim veliko boljši, kr neki, v glavnem. Za tipa se je pa itak izkazalo, da je kreten. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Črnci
13.1.2012 19:59:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Nisem s črnce, sem pa z enim - moj bivši, ki je imel res ful ogromnega, skoraj do kolen, pa ful debelega, da mu nisem mogla okrog s prsti... Ko sem prvič videla, skoraj nisem mogla verjet in me tudi, po pravici povedano ni mikalo... Prvič po seksu mi je tekla kri kot da bi sploh prvič. Ni pa bilo ne vem kako, je kak s povprečnim veliko boljši, kr neki, v glavnem. Za tipa se je pa itak izkazalo, da je kreten. 


Čeprav me je blo vedno strah, da bi naletela na kakega z miniaturnim (5 centi), me pa kaj takega tudi niti malo ne mika.. scary..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Črnci
13.1.2012 23:31:41   
Anonimen
Sem imela podobno krvavo izkušnjo z enim belim tič*em, tako da od takrat vem, da so veliki lulčki samo za gledat! user posted image Srednji rulz!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




darila
Michonne RR

Kdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?

Zadnji trenutek (25%)

Decembra (50%)

Novembra (6%)

Čez celo leto (6%)

Jih ne kupujem (12%)


Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!