Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, pa preden se spet zaženete, NE, nisem noseča, ni teorije, tako!
sploh že cel januar, ne da se mi nič. Mi je včeraj rekel, naj se danes zmenim z mojo prijateljico in se spokam ven za cel večer, da bom malo boljše volje. Saj verjetno se bom, če ne drugega bom res kooončno šla dol do fitnesa, ampak a mislite, da se mi da?!? Ne , se mi ne. Najrajš bi kar doma čepela, pa se smilila sama sebi.
.
Vse naj naj za 9 m!
. Bila je lačna, tak da sva celo noč jedli
Men se zdi, da gaja čez dan premalo poje, ponoči je pa ful lačna?? Sam če mi pa vedno pusti, karkoli ji naredim, sam par žličk??
, vse že žene
, greva še enkratposkusit!
imel kaj podobnega? Lula ful veliko, izcedka nima nobenega, samo otečenega ima, pa malo rdečega. Pa na otip je tako čudno trd. Saj ne vem, a naj kličem k zdravniku, ali naj počakam do večera, da vidim, kaj bo.
, bi bla čist zgubljena s
. A je zdaj že kaj boljš, al je še otečen?
da oteklina zgine.