Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Popoldan si je pa Žiga na treningu, ko mu je soigralec spodmaknil žogo brcnil v prazno in si natrgal mišico na stegnjenici. b So mu v dežurni ambulanti ultrazvok naredili poleg rentgena.Pri nas je tudi zmeraj kak hudč. Je seveda potem cel včer revež stokal kako ga boli in se je komaj zvlekel po eni nogi do wc ja. Pa mazal si je z nekim mazilom ijn hladil z pingvinčkom. Joj kako bo tečen, ker 6 tednov ne bo smel telovadit in trenirat. Sem mu skuhala segedin za danes že, ker bo danes dopoldan sam. Tašča in tast ga bosta prišla malo obiskat.Vmes se je še Zoja cmerla po malem vse do polnoči. Kot, da ne bi bilo dovolj vsega sranja, me je pa po dolgem času še teta Meta iz Krvavca obiskala. Ja samo njo sem še čakala
, a žal zaman. Predlani sta posvojila
, ki bo junija 2 leti, julija dobita pa še enga svojega. Kaj psiha dela, kdo bi si to mislil. pa je bila na več umetnih oploditvah tudi v tujini. Zdaj pa je zanosila čisto spontano, ker sta bila oba sproščena pri
.
skuhat, pa še za vas jo bom.
, ko sva začela s terapijami, pa še to ne bi bila verjetno, če thumbelina enkrat ne bi napisala... pa ena debata je bila na rr, ko so ene pisale, k so mele ful diagnoz, non stop po bolnicah, da niso dobile, pol pa kakšna s samo hypotonio, pa so dobil...pa je treba pač probat, a ne? Dnar nekam zmer gre! Zdaj je še začetek leta, pa še niso pokurili letnega fonda
! Ko preteče, pa lahk spet vložiš, takrat za podaljšanje!