Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
dela tko da sva sami.
za vajne malčke
, zelo smo uživale,smo dobile šampanjc, pa kruhke pa na mizi je blo pecivo, pa košare z rožami, pa kadila pa glasba, pa ples, pa gongi, v glavnem zelo zelo sproščujoče pa ful smo se načvekale..... spat sem šla ob enih in se vstala že ob šestih, počistila bajto, končno, dala prat, zdej bom še likala.....
, zna poštimat Tinko, ne pa od prijateljice, ko ji je telefoniral, da noče flaške pit, ja kaj pa naj ona zdaj, madona so eni moški
. Se bomo zmenle, pa naj se še katera prijavi, če ne pa enodelne kopalke pa brisačo čez rit pa bo
, ma imam smolo no, tud ven mi ne uspe it.
Od takrat je samo včasih malo smrkal, drugače pa je zdej OK. Naša vanja je bila nekaj časa bolana (od 1-2 leta, ko je bila v jaslih), potem na ne več. Očitno ni tok občutljiva.
Še dobr. Itak pa dva otroka nista glih. Bomo videli kako bo pri Zali.
. Me je malce kar strah, ker je naš Aljaž precej živahne sorte. NO, drugače sem na bolniški, moj