|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 164 165 [166]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 13:57:13   
thumbelina
oblačenje za ven:
body, majčka dolg rokav
malo debelejša bombažna jaknica (tako blago kot za trenerke)
spodaj pa žabe in hlače
kapica pa bombažna, čist tanka (pri nas vedno tako piha)
če ne bi pihalo, tud kape ne bi dala ker je ultra vroče
No naš je v vozičku in mu jep onavadi senca, tako da mu je hladneje kotmeni, ki sem skoz na soncu. Jaz ga preverjam in če vidim da je v prsni koš pretopel, ga slečem oziroma obratno oblečem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 14:09:07   
zalbi
Helou!

Uh, jst sem se tut nahodila zdej dopoldne, da sem uredila na zipz-u, pa na zzzs sem mogla uredit, zdej pa jutr sam še zavod - pol pa konc s temi papirji - upam!

spanje ponoči in oblačenje - jst jo ful mal oblečem, v pižamco(pajaca), bombažnega, pa v vrečo brez rokavov jo dam - zdej sem že zamenjala in ji dala tanjšo, pol preden grem spat pa jo še s tankim kovtrčkom pokrijem, ampak se itak odkrije - pa prespi celo noč, tko da zebe je ne, vroče pa ji tut ni.

oblačenje za vn - približno tako kot taška - body - zdej še dolg rokav, ampak ji bom šla zdej kupt kratke rokave, da ji tut v vrtcu ne bo vroče, danes je mela majčko tanko z dolgimi rokavi, jopce (bombažno) in jaknico - pa ji je blo kr toplo, ja pa tanko kapa (jo ima že kak mesec), včeraj je bila brez kape - jo je dol vlekla, pa sem jo pustla brez...

tako sara zdej spi, jaz pa se bom kakšnega kuhanja lotla....


_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 16:11:15   
1vetrnica
helou še od mene:

zdravje: sva glih s tamalo od dr. ker sem sumila, da ima vneta ušeska (se je ponoči zbujala). Dr. pravi, da za enrat niso, da pa se zna kej pojavit, ker ima oblogice v ušesku. Da ne rečem, da je bila čakalnica polna otrok. Upam, da ne bo nič hudega. Tamal pa itak šmrka. A bo že kdaj konec tega sranjauser posted image

rojstni dan: ker imamo dva aprilčka bomo praznovanje naredili skupaj in sicer eno za prijateljčke, eno za sorodnike. Vsak pa bo dobil svojo torto. Po navadi jih naročim v Zvezdi, ker so božanske. Za darilo sem tamalemu kupila skiro in tablo piši-briši. Tamali pa bi en trociklček sam ne tega plastik-fantastik, ker ga že imam ampak kej bolj orng, da se bo kasneje  lahko tudi sama peljala. Bomo še videli. Itak je pa vsega (igrač) čist na pretek. Vsako leto tudi napišem vabila, mi je to tko fajn. Aja smo pa lansko leto imeli klovna žareta in je  bilo fenomenalno. Seveda je pa fajn, da so otroci stari 3+. Našmu tamalemu je dogajalo čist.user posted image user posted image user posted image

oblačenje: za spat, pižama in kovtrček, za ven, bodi, tenka majčka po potrebi (če greva zjutraj ven), pulover na zadrgo, jakna, žabe, hlače, čeveljčke in seveda tenko kapico in rutko okrog vratu.

tobogan: ga ima tamal v sobi (se spusti s postelje po njem) in je za tamalo cel žur.user posted image user posted image user posted image

zali: vse naj za tvojo prvo svečko, pa bodi zdrava in vesela punčka.user posted image

zalbi: hvala lepa za želje, pa želim vama čim lepše uvajanje. Pa ostalim puncam tudi. Je pa zoprnija do konca. Jaz moram rečt, da v vrtcu kr mirno povem, če se mi kaj ne zdi ok, pa se je do zdaj več ali manj obneslo. Kot praviš bojana, da nimajo časa tamalega pedenat?!?!? To zame ni odgovor. Vsekakor srečno.user posted image

mojčica: držim pesti za tvojga atijauser posted image

hariba: te čist razumem, ker vem kako je to, če ga dolgo ni. Mi bomo zdej aprila tud kr neki sami, no ampak bo vsaj vmes prišel domov. Je pa zamenjal pozicijo, ker če ne ga pa sploh ne bi bilo. Sam bom jaz tudi mal odsotna, ko bom šla v službo, sam nimam kaj. Upam, da čimmanj. Vsekakor želim ti, da ti čimhitreje mine.user posted image

No tok, lep pozdravček vsem.user posted image




_____________________________

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 18:12:36   
sabri
No, za danes smo zaključili zunaj, smo bili cel dan na sončku, zdaj sem hotla pa še laufat it, pa moj nekaj dela, da ne morem, jutri pa začnem, komaj sem čakala to lepo vreme, da lahk mal migamo. No sem se pa vsaj fajn nahodila z vozičkom.
Zunaj oblačim tako kot vse, danes je bila pa dosti brez kape, ke je bilo zelo toplo, razen v senci, če je pihalo, sem ji dala gor.
Obiski, moram it

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 20:39:19   
zoom zoom
Podavljene,

nam se tolk dogaja, da komaj kaj na RR pridem. Sicer bo pa itak v sredo spet dež, tako da bomo dalj časa noter.

Taška: tudi meni se je naredilo eno znamenje na roki in ga rem v redo odstranit, ker je res čudno, se pa tudi meni zdi, da imam vsako leto več znamenj, ampak dokler so normalne barve in boj majhni se niti ne sekiram preveč. Boš morala pa dolgo časa čakat na odstranitev. Jaz sem šla k svoji dr. ko sem imela to znamenje kakšen mesec in me je poslala k dermatologinji (sem morala na pregled čaka mesec in pol), potem pa mi je ta takoj dala napotnico za plastično kirurgijo - pod nujno in so mi dali datum za operacijo v roku 14 dni.




Oblačenje za spat: bodi z dogimi, tanka pidžama, vreča brez rokavov in kovter (letni). Ni nikoli prešvicana, vačsih je celo malo mrzla. JE pa tako, da spalnoca ni nč ogrevana. Tudi saama sem ful obleena in pokrita s kovtrom.

Zunaj je bila danes oblečena v bodi z dolgimi, pulover, ko je pihalo še čez brezrokavnik, sicer ne.

Hariba: kam pa je šel mož? V katero državo? Je pa dolga, ampak se da zdrat. Bo pestro.

Lp

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 21:31:23   
hariba
Zoom zoom V zda. Ah saj drugega mi tako ne preostane kot zdržat, sem pa itak vajena sama z mularijo bit. Mi je pa danes ena v službi rekla kako bi bila ona hapy, če bi njen vsaj za 2 dni kdaj kam službeno šel.
Zoja je danes tudi vzunaj bila v hlačah  in žabah spodaj, v body z dolgimi rokavi pa pulover čez, ko se je pa malo ohladilo pa še brezrokavnik. Kape pa ni imelapopoldan, ker pri nas ni pihalo. Za vrtec ji dam pa ajknico, vedno pa jo oblačim več plastno, tako da jo lahko vzgojiteljice po potrebi slečejo.
Sem pa danes Zojo dala prvič na sedež na kolo in smo šli še s tamalima dvema zraven(ona 2 na svojih kolesih) 1 majnši krog čez naselje, bi šla še daljšo turo, ampqak je jokat začela nič ni bila navdušena, že takoj je jokcat začela, pol je bila tiho, ampak čisto prestrašena vzadaj, potem pa močan jok. No upam, da se bo navadila. V njenem triciklu, če jo vozimo po ulici in dvorišču ji je pa ful všeč.
Zdaj grem pa pod tuš pol pa spat. Zoja mi je končno zaspala, je zmedena zaradi te ure. Kasneje zaspi seveda. Edina dobra stran te prestavitve je, da smo lahko zvečer dlje vzunaj.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 21:52:53   
Anonimen
helou!
no, danes pa je bila pri nas frka z uspavanjem - to ki nimam nikoli problem - ker vedno, ko jo dam spat, potem spi in se nič ne buni. no, danes pa je najprej kazala znake zaspanosti tako kot vedno, potem pa se je naenkrat zbistrila in ni in ni hotela spati. sem jo menda 20x položila nazaj v ležeči položaj...
na koncu sem jo kar pustila, potem pa se je umirila in je v sedečem položaju zaspalauser posted image .


(odgovor članu zoom zoom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 22:05:59   
Jančika_
Dober večer! Z aprilom vaša tema spada na forum Čvekamo o naših otrocih. Tole lahko zaklenem in tam odprete novo temo, lahko pa celo temo prestavim tja. Do jutri zjutraj se zmenite, kaj vam je ljubše in bom tako naredilauser posted image .

LP, Jančika RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 22:10:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Dober večer! Z aprilom vaša tema spada na forum Čvekamo o naših otrocih. Tole lahko zaklenem in tam odprete novo temo, lahko pa celo temo prestavim tja. Do jutri zjutraj se zmenite, kaj vam je ljubše in bom tako naredilauser posted image .

LP, Jančika RR



ja, naši otročki rastejouser posted image
kaj če prestavimo celo temo tja??? kdo je za????
ali pa če odpremo tam "aprilske lumpe 07" - ker je itak že 166 strani, in bi potem na hitro morale odpreti novo temo?
no, sicer pa nam zadnje čase nekak ne grejo tako zelo hitro straniuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 22:11:08   
Anonimen
no, jaz se odpravljam spat LAHKO NOČ vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 22:11:28   
thumbelina
ma meni je vseeno
lahko sam prestavimo, pa se bomo že pol zorganizirale


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 22:22:09   
hariba
Ja po mojem je res najbolje kar prestavit, včasih je pa fajn kaj za nazaj pogledat. če pa ste ostale zato, da novo odpremo se pa tudi ne bom razburjala.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 22:37:04   
katja pv
Sem se ravno na RR dala, ko sem dobila telefonski klic in sem s prijateljico čvekala kar 1:30 h (se že dolgo nisva slišali) in je bilo prav fajn.

Srečanje: meni edini prosti termin ostane še v četrtek, ker v petek imam pa dopoldan frizerja. Tako da tejkag, če ti takrat odgovarja in boš takrat imela prevoz se lahko zmenimo takrat.

Valika: če bo tejkag za četrtek se dobimo v MB, če pa še takrat ne bi mogla, se pa lahko medve dobiva ali v MB ali na Ptuju.

Mi smo se tudi danes popoldan lepo sončili, ker ni več pihal veter. Dopoldan je pa bilo še relativno hladno in vetrovno kljub soncu.

_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
   RE: aprilski lumpi 07
31.3.2008 23:06:39   
katja pv
Mislim, da je bolje če odpremo kar novo temo, ker drugače nas bodo neprisotne iskale in se spraševale kam smo padle.


Tema je odprta (naslov sem pustila kar isti) in tukaj še link:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2617735&mpage=1&key=�

Se pišemo in beremo na novi lokaciji.

Nočko vsem.

< Sporočilo je popravil katja pv -- 31.3.2008 23:11:02 >


_____________________________

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
   RE: aprilski lumpi 07
1.4.2008 8:55:38   
Jančika_
Zaklepam; vam pa želim prijetno čvekanje še naprejuser posted image .

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 164 165 [166]
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 164 165 [166]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?