|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 10:54:43   
gaja*
Ej, aprilčice, jaz sem pa fuuul  user posted image . Nič nisem bila čez vikend na rr, pa danes zjutraj preberem, da se boste v Mb dobile. Pravzaprav prav zdaj verjetno čvekate  user posted image
Joooj, sem smotana!!




_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 11:12:40   
lilka
Dobro jutro!


Lepo ime ste zbraleuser posted image , jaz sem tudi za tega navijala.

Jaz sem pa danes laufala na okoli, sem se zdaj ko je že skoraj konec razprodaj, spomnila, da rabim črne elegantne hlače in čevlje, za nastope pri pevskem zboru. Glede na to da sem neka šefica, bi to že mogla met v omari, samo kaj, ko to ni moj stil oblačenjauser posted image . No zdej sem dobila, hlače za 37 evrov in čevlje za 22 so bli znižani.Tinko je pazila babika.

Ad3:sem ful reno dajala ta teden mi jih je pa zmanjkalo, pa se mi ni9 dalo it po recept, ko gremo itak jutri v posvetovalnico.

Zdej pa morem šibat kuhat, če mi bo zneslo pridem še kaj, drugače pa imejte zelo lep dan....


_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 11:18:31   
gaja*
No, sej vseeno. Je kar je user posted image

Fajn naslov imamo. Zdaj pa samo nadaljujmo, da bomo hitro spet menjali naslov user posted image user posted image

Naš vikend je minil, kot bi mignil, imeli smo ful obiskov, pa tudi mi smo se potepali...

Z gajo imava še vedno težave z uspavanjem. 1x na dan sigurno noče takoj zaspat. Včeraj je dopoldne in zvečer lepo zaspala, popoldne pa je trajalo 15 minut, da je utihnila. Kr stala je ob kinderpetu in jokala (tak, jezno) user posted image in hotla k meni. Kak sem se obrnila, je začela jokat.

So se pa naše noči malo umirile. Ob 23 jo še vzamem k sebi, da je, potem pa spi do jutra. Zaenkrat. Ne bom je preveč hvalila user posted image

M
: po 36 dneh sem dobila drugo user posted image . Jaz sem bila ful vesela, da je prišla tako hitro, ker sem imela pred user posted image ful težave in sem jo vedno čaaaakala. Mogoče pa se bo zdaj malo zresnila...

JAPE:dobrodošla  user posted image

AD3: jaz dajem D3 že skoz, ker so mi tud te dali najprej v P. Je pa res, da sem jih zamenjala za avstrijske, ker so mi boljš, pa še brez okusa so. Dobi jih pa vsako jutro kr eno v usta (jih kr sama odpre, ko rečem ammmm...) user posted image

Tako, mislim, da se je zbudila. Je potekel moj prosti čas...
LP

_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 11:43:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*
. Dobi jih pa vsako jutro kr eno v usta (jih kr sama odpre, ko rečem ammmm...) user posted image

bravouser posted image  - kako ti je pa to uspelo??? jaz ko se samo približam s tisto žličko, se že obrača vstran - saj nikoli ne ve, kaj je na žlički al so kapljice al ferum lek sirupuser posted image

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 11:46:19   
Anonimen
gaja - jaz sem tudi ena štajerka, ki ni šla na srečanje - upam, da se nam uspe še kdaj dobit, in da bom lahko šla....

punce, a ve imate tudi tako sm.... ali lene dedce kak jaz???? jaz mu moram vse kupiti - od gat naprej. in sedaj mi teži, da mu naj grem kupit čevljeuser posted image  - halo??? mislim, čevlji pa so ja za probat??? pravi, naj mu samo vzamem 42 št. in to je touser posted image .
no, bom res popoldan šla, ampak mislim, da me bo tudi trgovka malo čukasto gledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 11:57:21   
zoom zoom
Thumbelina: jaz sem kar se tiče papirjev iz razvojne na istem, imam samo enega (pa še na tem piše, da NFTH zaenkrat ne da, ampak sem jo potem naknadno dobila, da mi ne bo treba plačevat - ampak na papirjih pa nič ne piše). Na tvojem mestu bi jaz še počakala do 2. pregleda, saj ga imata kmalu, mi ga imamo šele 22.2, izvid bi pa potem dobila tam okoli 25., 18.3. pa se porodniška zaključi - tako da je v mojem primeru prepozno, je potem bolje, da prev vložim.
Samo ko jo gledam sedaj in 14 dni nazaj je sedaj ful bolj samostojna (to mislim to, da me ne skrbi več, da bi se vrgla nazaj. PRej se je čim se je lahko vrgla nazaj in sem ji ponavadi kar blazino za njo postavila, da se ni butnila. Pa sedaj če jo postavim v klečeči/plazeči položaj tudi v tem položaju ostane ene 3 sekunde, potem pa se stegne kolikor je široka in dolga. Prej še toliko ni zdržala in sploh ni vedela, da ima kolena. Obrača se pa še vedno ne, zdej se noče niti iz trebuha na hrbetuser posted image . Je pa res, da zdej vsak dan vadiva tisto, kar sem si zapolnila (pa upam, da sem si prav) in komaj čakam, da greva na fizioterapijo.

M: sem jo končno dobila, po ene 45 dneh in kar lije iz mene. Močno upam, da se bo sčasoma to uredilo.

Spanje: sem šla prejle po krompir in ko pridem nazaj, je tamala spala. jo je moj vzel s sabo, ko je šel spat. Seveda jo je dal na najino posteljo user posted image Pol se bom pa spet jaz matrala, ko ne bo hotla spat v svoji. Pa zdej je itak še prezgodaj za 2. rundo. Ah kar je je

Nakupovanje za moške: jaz mu včasih kupim kakšne nogavice, pa kakšno majico, ostalega pa ne. Čevlej sem mu pa samo enkrat, jerekel, katero cifro naj mu kupim, pa so bile potem premajhne.





(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:17:17   
taška30
Ne boste verjele, Julija spi že 3 ure.user posted image  
Pa je zjutraj čist normalno spala do sedmih, pa ponoči tud. Svašta!

He, he, ne, moj si kar sam kupuje za oblečt, edino rad ima mojo družbo pri nakupovanju, da ga hvalimuser posted image  vsakič ko pride iz kabine. No, kakšne boksarce mu kupim tu pa tam.
Zadnjič si je šel kupovat obleko, rekelc in srajce in je s sabo vzel svojo sestro, ne mene.user posted image  Je pa res, da ima tamala ful smisel za modo, barvne kombinacije itd...
Čevlje pa.......sorry si ne predstavljam, da jih kdo kupi za drugega. valda da moraš probat.user posted image

AD3, naša se kar trese od veselja ko vidi kapljice in žličko, so ji ful dobre.user posted image

M: sem že mislila, da bo sedaj na 28.dni, ker nazadnje je prišla na toliko, ampka očitno še ni čist urejeno, ker spet zamuja 4 dni, jaz pa tolk čakam, da dam končno to mireno noter.

Gaja: vidiš zdaj?!? RR je treba redno brat, drugače lahko marsikaj zamudiš, npr.srečanje.user posted image  Boš zdaj za drugič vedela, a ne?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:25:29   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: taška30


M: sem že mislila, da bo sedaj na 28.dni, ker nazadnje je prišla na toliko, ampka očitno še ni čist urejeno, ker spet zamuja 4 dni, jaz pa tolk čakam, da dam končno to mireno noter.



Mogoče pa mirene sploh ne boš rabla user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:27:08   
thumbelina
Štos naše razvojne je da je gnila z eno besedo in kljub temu da hodiva tja že 7 mesecev, do zdaj nisem v roke dobila od njih niti enega papirja. Tako da od razvojne dobim 31. januarja, 5.2. pa še v alergološki ambulanti, če bodo sploh kaj delali z njim. Ahhh to zdravstvo . Naj gre v k..u.. r.. c vse skupaj. Res tok sem besna na te dohtarje. Saj nekaj jih je super, sam zakaj gloih jaz nabašem na ene gnoje, ki hodjo na šiht po plačo in nič drugega. Kolk enih otrok so že zaj... Sploh tukaj, kjer je ogromno ljudi še vedno brez interneta in nimajo možnosti mal brskat za informacijami... Res včasih gledam v čakalnici v razvojni kakšno mamico iz kakšnih hribov in mi je prav hudo, ker vem, da se bo reva zanesla na strokovnost tistih butljev tam in bo otrok na škodi...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:28:36   
Mojca B
joj sem lena danes!! Komaj, da kaj pade od mene. Sva bili z Jono na sprehodu ampak piha k hudič. Zdajl se je mal sonček pokazal. Je pa naša cvetka naspidirana k hudič. Adijo pamet. jo daš na tla šus do tiste male gajeve mizice, al do kavča, al do stola in hop že stoji. Saj ni drugega korajžna je k 100user posted image  in se včasih kr spusti. Mene pa strah, da ne bi kam v znak padla. Ma saj bo.. Je pa zdaj tko smešna k je navdušena začne na polno ploskat in se smejat zraven..

AD3/PlivitD: joj jaz sem ena ... ma po moje smo tele kaplice dale lih ene 3 x v celih 9 mesecih. Sva veliko na sončku, mleka ogromno, sadja tud.. tko, da... ma ja saj vem...

Sva pa zdaj že 3 dni na navadnem mleku. Sicer naredim mešanico pol kamilic pa pol mleka in ji tekne. Prvi dan so bile borbe zdaj pa to gre... Zjutraj tudi dobi al frutolino al čokolino al neke kašice z mlekom.. Ne more pa prebavit npr. jogurta, če so notri koščki sadja. Kr ne ve al bi pogoltnila al ven pljunla. Pol se pa strese k, da bi ne vem kaj imela v ustih in pljune ven.. Je pa res, da še nobenih zobekov na vidiku.

nič voda za krompir mi vre....

_____________________________

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:37:15   
Mojca B
a ja še tole. Nama je tale vikend tko dobro del. Sva se odločila, da bova čez 14 dni na petek dala otroke spet v Trb. in si privoščila eno savnanje..res paše!! Sam spravit se je treba in it. A ja pa še bowling mora padit ta mesec s kolegi... ma se vsaj dogaja... da imam občutek, da nisem nekej privezana k pes s ketno...

Previjanje: a vaši tud tolk brcajo med previjanjem. naša da tak šus, da mi je ene parkrat kr sapo vzel, k me je v tole šalčko nad želodcem našotirala!! najbolj smešna pa je k ji ritko mažen. Jo žgečka in pol cvili, se smeji in se umika.. sva celi s kremo na koncu namazani... pol pa še plenice ne spusti, da bi ji zalepla robove... groza.. sicer je hecna in se nasmejim še pa še... če bi jo mogla pa kje usput previt pa po moje doktoriram..

Tinkibink: me veseli, da si boljše volje. Saj pride, pa mine.... tako je življenje!! Važno, da sta se pomenila in da se lepo imata!!

Mojčca: Kje si pa ti? Če rabiš podporo napiši kaj, pojamraj... Imaš verjetno naporno. Za malega skrbe, pa za starše, pa psiha dela.. Držimo pesti zate!!!

Sabri:tele driske so res grozna stvar! pa kolk je letos tega to ni res!!

Taška: super za dober vikend...jah glede rdečega user posted image  pa: mogoče pa res ne boš rabla mirene not devat!!!

joj še tole moram povedat!! Moj bris je KONČNO b.p. Čakam še sicer ene druge izvide ampak mislim, da ne bo nič narobe...joj stalno kaj po telih porodih!!

_____________________________

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:50:04   
*piškotek*
Midva sva že s potepa doma! Nisem imela še časa čisto vsega prebrat, upam da mi čimprej uspe!

Mali user posted image  spi, jaz moram it mu dat kosilo kuhat, pa še za nas kaj, potem moram še cunje oprat, jih imam že spet za ene 3 stroje (pa sem prejšnji vikend čisto vse porihtala user posted image ), pa malo moram pospravit po hiši,... Mah, preveč enega dela!

Sem pa samo na hitro preletela in ugotovila da se še ni nič javila in tudi jaz že res pogrešam Mojčco! Je pa res verjetno naporno vse tole - skrbeti za vse, vse narest, sploh če ti je prej mami toliko pomagala. Daj oglasi se kaj, pojamraj nam, mi smo itak s teboj!!! user posted image user posted image user posted image

Še to: Štajerke, čakamo poročilo in slike s srečanja!!!
Sedaj pa res šibam na delo, se oglasim še kaj kasneje. user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 12:52:49   
tinkibinki79
Živjo punce!

Sva ravno prišla iz doooolgega sprehoda. Sonček je in je prav luštno, no sicer piha ampaks va bila dobro oblečena.
Aljaž raziskuje po stanovanju in mi čisti tla (joj vidim da bom mogla spet sesat, ker oima prašna kolena - rine v vse mogoče lukne).
Jaz kuham krompir, ker bo kmalu čas za kosilo - bomo videli kake borbe bo imel danes z repo in pire krompirjem...
MOjcaB - JOj savno si tudi midva že zeloooo dolgo želiva. Sam kaj hudič ko tuki pri ans ni ene solidne savne. Laško je najbližje... Sva imela v načćrtu za najino obletnco, ampak... Bomo videli...Aja, glede varstva ne - jaz bi zelooo rada kam šla sama z mojim user posted image , ampak on vedno pravi... Kam bova pa Aljaža dala? Mislm haooooo? MOji in njegovi so takooov eseli, eč ga dava v varstvo.. Samo je par es da je moj tak da noče obremenjevat drugih, rpav bomo že sami, sej bova šla drugič.. Skratka Aljaža da zelo nerad v varstvo, potem pa mene cela vesoljna žlahta gleda grdo, ker valda jaz veljam za tisto ki noče dati nikoli Aljaža v varstvo... Ma sej ga bo minil, ga bo mogl ker morva tut midva kdaj kam it sama... Tako da tako kot sta si vidva MOjcaB privošla si midva še lep čas ne bova...Ampak sem se odločla, da ga dobesedno prisilim.. No saj karte za kino sva dobila, takod a bova morala it...So veljavne še 1 leto, ampak...

Previjanje - Ma to ej pri nas cel proces... MI je ež kar muka takšne počne na previjalni, tako da... Si en predstavljam kako bo, ko bo shodil. Se zna nardit da mi bo zbežal...

Grem, krompir je kuhan...

LP





_____________________________

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 13:09:47   
Mojca B
Tinkibinki: Gaj je pr nas 3,5 star. Se pravi, da celih 3,5 let nisva šla skupaj nikamor sama! vedno smo šli z otroci al pa jaz ven, pa on otroke al pa obratno...Jaz sem edinka in vem kolk je zoprno, če si tko navezan na starše!! Zato mogoče še večkrat dam v varstvo maladva, ker enostavno se mi zdi, da mora bit otrok še na nekoga navajen.. zdaj sva bila pa res že kr potrebna in mi je žal, da nisva že prej kaj naredila zase. Še kadar sem dala Gaj v varstvo sem doma divjala pa pucala k budala... joj kolk smo neumni ljudje!!Pa sploh ni težko. Itak, da sva se spomnila na oba vsako minuto. Sploh k vidiš otroke male k smučajo. pa sva plane delala. Pa še nekaj sva sklenila. En vikend bo posvečen samo Gaju. Za en dan se bomo šli kopat nekam v toplice, ker on to obožuje!!

joj sem se razpisala!!

Tko tinkibinki zdaj pa v akcijo in prepričaj Boruta.Zdaj vama je lažje verjemi. K sta dva otroka ju težje daš v varstvo!! Saj v Laškem sta v pol urce iz Trbovelj. Aljaža pa nenazadnje lahko tudi vidva spat data pa potem šibneta.. 

_____________________________

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 13:28:27   
zoom zoom
Naša še vedno spi.

Imam pa kosilo že kuhano, stanovanje pa v razsulu. Se mi sploh ne da pospravljat.

Se pa strinjam, da je 2 otroka veliko težje pustit v varstvu. Smo pa mi našega ko je bil majhen velikokrat dala v varstvo k našim, da sva šla recimo v trgovino, al pa smučat,... Tudi sedaj bi ju pomoj ebrez problemov lahko pustila (starejši je itak že ful samostojen, s tamalo pa tudi načeloma ni problemov, razen občasno za zaspat. Pri nas je bolj problem od mojga služba, kr zaradi tega zanej čase bolj malo hosimo naoloki.

Mejte se.



(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 14:24:07   
tinkibinki79
Pri nas pa takoooo lepos ije sonček. Ampak ne greva na sprehod, bom počakala da se najprej naspi. Upam, da en bo sedaj protestiral kog a bom dala v postlo.
Je pa rpi nas ena čudežna sprememba - naš Aljaž je po novem rad v stajci. Kar naprej vstaja, pas e nazaj usede, pa malo kobaca pos tajci (imamo tisto za dvojčke)... Je tak mir... Sem v miru pobrala cune in jih zložila (seveda tiste ki niso za zlikat), v miru pospravla dnevno sobo... Upam da bo tako ostalo.
Ves čas pa nekaj govori - jaz njemu reci MA MA, on me gleda se nasmeji in BABA... user posted image Sej bo počas.... Se pa na cesti tako ozira za avti in motorji, da ima definitivno večino genov po mojem user posted image .

Taška -  Sej bo pršla menstra, če ne pa še ena porodniška.... Sam s ene bom delala norcev, tut jaz jo čakam... Sem sicer na tabletkah, ampak mi vseeno zamuja en dan... Ma ni panike pri men. Taška ti pa mogoče le...user posted image

Grem ga sedaj poskusit diplomatsko prepričat da je čas za popoldanski počitek...

Se beremo... Uživajte v današnjem dnevu, jutri bo menda grše vreme..


_____________________________

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 14:59:02   
tejkag
Oj, no mi smo se načvekale,če boste pridne vam povem še geslo od albumauser posted image .
Smo prišle samo najbolj pogumneuser posted image katja pv,juniorka in pa seveda jazuser posted image . No geslo od albuma je tisto drugo na pet črk pisano z VELIKIMI črkami. Če ga katera ne ve,naj mi pošlje zs pa ji ga povem. Aja na slikah so samo naši bebeki-me nismo zraven. Mogoče bosta katja al pa juniorka dali tiste gor,jaz sem samo ta male slikala.
Drugače pa je našo Lano čvek zmatral,je zaspala že v avtu in še vedno spi. Jaz pa ji že pripravljam kosilo.


_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 15:02:36   
zoom zoom
tejkag: bi te prodila za geslo. Sem gledala pod thu,belinina gesla, ki jih je posla pa ga ni.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 15:11:11   
zoom zoom
fUL LUŠKANI. Samo še mamice manjkajo, da bi vas v "živo " spoznale. user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 15:39:58   
*piškotek*
Pri nas imamo pa 7 zobek - spodnja desna dvojkica user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejkag: imaš ZS, za geslo. Tvojega gesal res ni med ostalimi gesli, ki jih je thumbelina zbirala.

Trenutno imava borbe glede spanja, upam da bom zmagala, in se še kaj javim

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 15:48:30   
Anonimen
hojla!
lara drugo rundo spi. smo bili po trgovinah - in nisem kupila nič. bom kar mojega natirala, naj si gre te čevlje sam kupit. so pa res dobri s temi razprodajami. v eni trgovini so imeli znižane samo ženske čevlje??? halo??? kaj pa moškiuser posted image . toliko da sem malce prečekrala cene, pa da mu svetujem v katero trgovino naj gre....
smo pa potem še podaljšali do parka, in naredili še en majhen sprehod. smo se še malce guncali na igralih - lara tudi že kar uživa v guncanjuuser posted image

tejkag - jaz pa sploh nimam tvojih gesel - prooooooooooosiiiiiiimmmmmmm

previjanje - ja pri nas je gratalo to previjanje prava katastrofa - kakor hitro jo oložim na previjalno, se ona že obrne na trebuh in je že poleg previjalne. zadnjič sem sprobala metodo od mislim da taške30  - da sem si dala neke njene igrače v usta in mahala s tem - pa je palilo, le meni so skoraj čeljusti odpadle, pa še poslinila sem vseuser posted image  - tako da sem to metodo tudi opustila. sem jo pa sedaj parkrat previla kar na kavču - se malce zamoti s tv ali s čim kar je pač pri roki - in je zanekrat še kar ok. no, dokler je samo polulana še gre tako, če pa je pokakana, pa jo previjam pač na previjalni....

hariba - kako je z zojo??? upam, da je boljeuser posted image

mojčca - javi se nam kaj... nas že malce skrbi...user posted image




(odgovor članu tejkag)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 15:48:34   
*piškotek*
Štajerke: luštne lumpije imate, pravi srčki user posted image user posted image user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 16:17:38   
Anonimen
tejkag - hvala - so ful luštkani vaši trije lumpiuser posted image

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 16:20:21   
zalbi
ev - nama se je knčno uspelo cepit.

J že slišim iz postelje k čveka... sm na hitr prerala

zoom zoom - kam hodita v razvojno, mislim da si napisala da v ZD bežigrad - ker imava namreč midve tut pregleda 22. 2.Čeprav razmišljam da bi šla privat - ker tole je malo dlgo za čakat... do 26. 2.  moram oddat za podaljšanje

eh vse glasnejša postaja, moram it.


_____________________________

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: aprilski lumpi 07
21.1.2008 16:37:22   
thumbelina
Zalbi za podaljšanje ti od privatnika mnenje ne bo pomagalo nič. Sem se z Breznikovo, ki je privat pogovarjala in mi je rekla da rade volje napiše mnenje, samo da ve iz prve roke, da ga ne bodo upoštevali. Upoštevali bodo mnenje uradne razvojne ambulante, privatnikovo mnenje se šteje samo takrat ko gre za kakšne ekzaktne izvide (alergološki testi, slabokrvnost), kjer lahko pač prizadetost otroka dokažeš s ciframi in ne mnenjem...

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?