Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
V vozičku do doma je bilo kar ok, kak sem jo pa ven vzela, pa je spet začela... 
(no zjutraj sem pozabila napisat
)
res cel dan potepala! Od odma sva šla ob 10 zjutraj, domov pa prišla ob 18.20. Sva šla potem iz Kranja proti dolenjski k prijateljici, smo se dobile 4 sošolke s srednje šole vse s svojimi otročki in je bilo res super, mali so se igrali, lovili, plesali, uglavnem noreli. Nejc je bil čisto navdušen nad puncami. In od ene je celo dobil tortico v obliki srčka še za včerajšnje valentinovo
na kavč, ker bova danes "praznovala" valentinovo, ker je imel včeraj preveč dela in je prišel prepozno spat. Danes pa ne uide
Zarad lekadola pa ne vem, po moje bi lahko, sam ne kr takoj, ko si ga pojedla
, sem tudi jaz vas pogrešala, sej pravim, drugi teden (če bodo otroci zdravi, tamal kašlja k norc) spijem dvojo kavico.
), oz. zdaj sem že prepričana da je to kar prava M, ki je pač prišla že po 20 dneh.
od mene, želim vam kar se da lep dan, jaz pa šibam na dresuro frizure.