Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Danes pa prvič spi v svoji sobici!
 . Danes pa prvič spi v svoji sobici!  Zdaj pa sem jaz sama
  Zdaj pa sem jaz sama
 Zdaj sva zmenjena tako, da zaspi v svoji, če pa se ponoči zbudi in gre lulat, pa lahko pride k nama.
  Zdaj sva zmenjena tako, da zaspi v svoji, če pa se ponoči zbudi in gre lulat, pa lahko pride k nama. 

. Samo jaz nevem če bom kaj spala
 . Samo jaz nevem če bom kaj spala , pusti mu luč. sicer moja dva spita vsak v svoji postelji od vsega začetka a so vse postelje v spalnici, tako da nimamo neke jake panike, bo pa ko bodo dobili voje sobe, takrat nas bo pa verjetno vseh 5 spalo v spalnici na eni. no Aleks že zdaj sam prileze v posteljo nazaj (ne zaspi kje drugje kot v najini, pol ga pa prestavima za 1 uro, ker pol je že nazaj
 , pusti mu luč. sicer moja dva spita vsak v svoji postelji od vsega začetka a so vse postelje v spalnici, tako da nimamo neke jake panike, bo pa ko bodo dobili voje sobe, takrat nas bo pa verjetno vseh 5 spalo v spalnici na eni. no Aleks že zdaj sam prileze v posteljo nazaj (ne zaspi kje drugje kot v najini, pol ga pa prestavima za 1 uro, ker pol je že nazaj )
 ) 
			 .
 .